Jump to content
IGNORED

windows 1985

katamaran

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

26

• Indy

15

• Razzmatazz

15

• hattori

14

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Indy

Posted Images

Posted

Je l' se neko seća ovakve igrice:http://www.youtube.com/watch?v=LYVF-H_5SYINikako ne mogu da se setim naslova... slična je toj, ali je imala razne zanimljive prepreke (raznorazni tuneli na stazi, gumeni zidovi, pokretne trake...).I evo još jednog klasika:http://www.youtube.com/watch?v=1BiMYjVvhxE

Posted

Prvi kompujter, c64, prvi casopis Moj mikro, prva igrica Boulder dash (cale, Bog da mu dusu prosti, i ja smo se utrkivali ko ce pre i vise nivoa da prodje, na kraju sam ja ubio Bog te pita koliko nivoa - ja bih rekao i preko 70, no davno je bilo, ali igricu nikad nisam zavrsio, je li iko) i valjda International Soccer (mislim da je ona) s kojom sam uspevao da kao Skotska budem svetski sampion, te 1987, 88, 89...

Posted

Jel na kraju bio i set noževa i ekstra dodaci? :lol:

Posted
Jel na kraju bio i set noževa i ekstra dodaci? :lol:
Таман посла, те ножеве би му срећни корисници брзо вратили најкраћом путањом, оном балистичком.
Posted
Amiga je najbolji računar ikada
+2
na amizi su radjeni efekti za terminator 2, robokap 2, ambis, totalni opoziv, i jos stosta
nisu na amigi. radjeni su na silicon graphic machinama koje koriste motoroline procesore 68040 ili 060 koje je kansije koristila samo amiga 4000.
Ne, nije problem u redosledu, nego grani. Prvo je trebaloC64/128, pa A500, pa A2000, pa onda - usred skenjavanja tržišta - 386, 486... Kao ja.
posle a500 verovatno mislis na a1200 posto je a2000 ista kao i a500 samo sa kucistem :)citam ovu temi i imam flashback. par minuta kasnije ucitavam amiga emulator i wing commandera :D
Posted
Таман посла, те ножеве би му срећни корисници брзо вратили најкраћом путањом, оном балистичком.
:lolol:
Posted (edited)
posle a500 verovatno mislis na a1200 posto je a2000 ista kao i a500 samo sa kucistem :)
Pa sad, em nije baš ista, em mislim baš na A2K. Nju sam uzeo relativno klot, imala je pored drugog flopija i GVP 2000 kontroler sa Quantumovim SCSI diskom od 52MB i dodatna 2MB memorije. A posle sam uzeo i A2620 020 akcelerator. Imao i kasnije A1200 pod stare dane sa ebaya za male pare, ali mi je samo skupljala prašinu pa sam je na kraju tapnuo. A i žena je zvocala, ako ćemo pravo.BTW, kad smo kod Windowsa 1985, to bi moglo biti i codename za OS/2 (popularno kod nas zvan "oš pola"). Edited by Razzmatazz