Anonymous Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Manic Miner je najbolja igra ikad napravljena. Da li je neko ovde prošao nju bez poukova?
katamaran Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Uz Tracksuit manager moja omiljena sa Amstrada Koliko se secam bolje je izgledala na zelenom monitoru :)
Anonymous Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) Najgora igra u istoriji (C-64) - Rock'n Roll. (edit: ne uspevam da okačim slike te katastofalne igre) Edited November 9, 2013 by Anonymous
Anonymous Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Nije ta igra, okačiću tu katastrofu ovih dana, ukoliko uspem da se izborim sa nesrećnim sajtovima, koji se te igre uopšte sećaju.
Razzmatazz Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LYJ5_bMLwpUWizard of Wor, prva igra koju sam igrao u dvoje. Portovana sa Atarija, grafika je grozna, ali atmosfera je bila fenomenalna. Likovi vremenom ubrzavaju, a treba što duže preživeti. Razne taktike za zajedničko preživljavanje rade tok sve to toliko ne ubrza da pucaš na sve šta se mrda, uključujući i kolegu.Slično tome, a pogodno za turnire sa više igrača: One on One, Dr. J vs Larry Bird:http://www.youtube.com/watch?v=dBluMt9taF4
Indy Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 ....Najomiljenija igra mislim da mi je bila "Quest for the Golden Eggcup"...Ne izdrzah, vec skinuh CPC emulator (odavde), a potom zaronih u (aposlutno neverovatno bogatu) norvesku FTP biblioteku svih mogucih igrica. Naravno, tamo su sve poznate igre, pa i moj Eggcup.Malo sam samo zaigrao da se podsetim, i... ...
Indy Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Jao, gde ovo nadjoh, sledi maksimalno gubljenje vremena :DIma sve zivo (dosad pomenuto i nepomenuto), pa i CP/M
renne Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Indy, nisi ovo trebao da okačiš, kako sad da radim
Indy Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Nedeljom i ne treba da radis, kako bob zapoveda. :)
renne Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Eh, radim :(Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Recommended Posts