Jump to content
IGNORED

windows 1985

katamaran

Recommended Posts

Posted

Manic Miner je najbolja igra ikad napravljena. Da li je neko ovde prošao nju bez poukova?

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

26

• Indy

15

• Razzmatazz

15

• hattori

14

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Indy

Posted Images

Posted

Uz Tracksuit manager moja omiljena sa Amstrada

Koliko se secam bolje je izgledala na zelenom monitoru :)
Posted (edited)

Najgora igra u istoriji (C-64) - Rock'n Roll. (edit: ne uspevam da okačim slike te katastofalne igre)

Edited by Anonymous
Posted

Nije ta igra, okačiću tu katastrofu ovih dana, ukoliko uspem da se izborim sa nesrećnim sajtovima, koji se te igre uopšte sećaju.

Posted
http://www.youtube.com/watch?v=LYJ5_bMLwpUWizard of Wor, prva igra koju sam igrao u dvoje. Portovana sa Atarija, grafika je grozna, ali atmosfera je bila fenomenalna. Likovi vremenom ubrzavaju, a treba što duže preživeti. Razne taktike za zajedničko preživljavanje rade tok sve to toliko ne ubrza da pucaš na sve šta se mrda, uključujući i kolegu.Slično tome, a pogodno za turnire sa više igrača: One on One, Dr. J vs Larry Bird:http://www.youtube.com/watch?v=dBluMt9taF4
Posted
....Najomiljenija igra mislim da mi je bila "Quest for the Golden Eggcup"...
Ne izdrzah, vec skinuh CPC emulator (odavde), a potom zaronih u (aposlutno neverovatno bogatu) norvesku FTP biblioteku svih mogucih igrica. Naravno, tamo su sve poznate igre, pa i moj Eggcup.goldegg.jpgMalo sam samo zaigrao da se podsetim, i... :heart: ...
Posted

Jao, gde ovo nadjoh, sledi maksimalno gubljenje vremena :DIma sve zivo (dosad pomenuto i nepomenuto), pa i CP/Mcpm.jpg

Posted

Indy, nisi ovo trebao da okačiš, kako sad da radim

Posted

Nedeljom i ne treba da radis, kako bob zapoveda. :)

Posted

Eh, radim :(Sent from my GT-N7100 using Tapatalk