Jump to content

doris b. true or falš

Featured Replies

a ovako se sister provela na moru. carice, prepile su se bb sirupa u mladosti ranoj.

http://youtu.be/EJs-w2GSITI

Edited by Aće

čekaj, gledam nostalgiju uz dozu humora

Al tik tak

imam sestru od tetke koja je mlađa od mene 5 godina. sećam se kad je bila beba. i sećam se da sam jedva čekala da poraste da možemo da se družimo, ali to se nikad zaista nije desilo. videla sam je zadnji put kad je imala 30 godina i dalje je bila tako dundrasta i lupala je gluposti kao doris. zato mi je doris simpatična al ipak osećam se nekako ojađeno. doduše imam trenutno malo povišenu temperaturu.

jos jedan trensic 

Volecu vise od rijunjna otvorenih vrata

• 2 weeks later...

10678554_357585311063007_553062621274749

Da li ovo označava zaokret u karijeri? Više seksualnih konotacija? Da li Doris misli da put do šire publike vodi preko obnaženosti i udovoljavanja lascivnim tendencijama kod publike? Ko će to znati...

10534585_355575924597279_583363915045112

Edited by Glas RazumaN

Očigledno je da te je ovaj topik negde promenio i počeo si da pratiš sve što se dešava s Doris. Podržavam.

10439427_899137913448032_630830869266301

Meni je ona jos i zanimljiva za pracenje ali ovaj klip gde je sestra na moru mi je bas nekako tuzan, valjda zato sto se sama snimala :(

Očigledno je da te je ovaj topik negde promenio i počeo si da pratiš sve što se dešava s Doris. 

Ne pratim ništa u vezi nje, osim jedne treš grupe na fejsu koja nema veze direktno sa njom ali se kače njeni radovi jer se uklapaju u tematiku iste. 

Ne podmeći.  <_<

Novi teaser

ovo trazi profesionalnu pomoc  :isuse:

ovo trazi profesionalnu pomoc  :isuse:

Nije u redu da tako kvalifikuješ. To što ti ne pratiš trendove i moderne tendencije u svetu muzike pa samim tim i nešto takvo ne razumeš, ne daje ti za pravo da donosiš takve opservacije. 

Pa nisam ni pominjao muziku  :lolol:

Segzi   :wub: