August 20, 201410 yr a ovako se sister provela na moru. carice, prepile su se bb sirupa u mladosti ranoj. http://youtu.be/EJs-w2GSITI Edited August 20, 201410 yr by Aće
August 20, 201410 yr imam sestru od tetke koja je mlađa od mene 5 godina. sećam se kad je bila beba. i sećam se da sam jedva čekala da poraste da možemo da se družimo, ali to se nikad zaista nije desilo. videla sam je zadnji put kad je imala 30 godina i dalje je bila tako dundrasta i lupala je gluposti kao doris. zato mi je doris simpatična al ipak osećam se nekako ojađeno. doduše imam trenutno malo povišenu temperaturu.
September 10, 201410 yr Da li ovo označava zaokret u karijeri? Više seksualnih konotacija? Da li Doris misli da put do šire publike vodi preko obnaženosti i udovoljavanja lascivnim tendencijama kod publike? Ko će to znati... Edited September 10, 201410 yr by Glas RazumaN
September 10, 201410 yr Očigledno je da te je ovaj topik negde promenio i počeo si da pratiš sve što se dešava s Doris. Podržavam.
September 10, 201410 yr Meni je ona jos i zanimljiva za pracenje ali ovaj klip gde je sestra na moru mi je bas nekako tuzan, valjda zato sto se sama snimala :(
September 10, 201410 yr Očigledno je da te je ovaj topik negde promenio i počeo si da pratiš sve što se dešava s Doris. Ne pratim ništa u vezi nje, osim jedne treš grupe na fejsu koja nema veze direktno sa njom ali se kače njeni radovi jer se uklapaju u tematiku iste. Ne podmeći. <_<
September 14, 201410 yr ovo trazi profesionalnu pomoc Nije u redu da tako kvalifikuješ. To što ti ne pratiš trendove i moderne tendencije u svetu muzike pa samim tim i nešto takvo ne razumeš, ne daje ti za pravo da donosiš takve opservacije.