Aće Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) a ovako se sister provela na moru. carice, prepile su se bb sirupa u mladosti ranoj. http://youtu.be/EJs-w2GSITI Edited August 20, 2014 by Aće
slepa živana Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 imam sestru od tetke koja je mlađa od mene 5 godina. sećam se kad je bila beba. i sećam se da sam jedva čekala da poraste da možemo da se družimo, ali to se nikad zaista nije desilo. videla sam je zadnji put kad je imala 30 godina i dalje je bila tako dundrasta i lupala je gluposti kao doris. zato mi je doris simpatična al ipak osećam se nekako ojađeno. doduše imam trenutno malo povišenu temperaturu.
Mil@n Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 (edited) Da li ovo označava zaokret u karijeri? Više seksualnih konotacija? Da li Doris misli da put do šire publike vodi preko obnaženosti i udovoljavanja lascivnim tendencijama kod publike? Ko će to znati... Edited September 10, 2014 by Glas RazumaN
kobni zelaya Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Očigledno je da te je ovaj topik negde promenio i počeo si da pratiš sve što se dešava s Doris. Podržavam.
Zli Gli Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Meni je ona jos i zanimljiva za pracenje ali ovaj klip gde je sestra na moru mi je bas nekako tuzan, valjda zato sto se sama snimala :(
Mil@n Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Očigledno je da te je ovaj topik negde promenio i počeo si da pratiš sve što se dešava s Doris. Ne pratim ništa u vezi nje, osim jedne treš grupe na fejsu koja nema veze direktno sa njom ali se kače njeni radovi jer se uklapaju u tematiku iste. Ne podmeći. <_<
Mil@n Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 ovo trazi profesionalnu pomoc Nije u redu da tako kvalifikuješ. To što ti ne pratiš trendove i moderne tendencije u svetu muzike pa samim tim i nešto takvo ne razumeš, ne daje ti za pravo da donosiš takve opservacije.
Recommended Posts