Lezilebovich Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ne. Brate, mojne. Ne! A znaš da će biti kul. Šanse su da je ovo jedan jedini put! A jeste, ali smor je tamo. I sam si rekao da ti ne pada na pamet da više ideš u Dragstor. Gejpederi, i ta sranja.”Gornji” Dorćol. Jeste, matori. Ali, Doris. Doris koja nastupa uz eksperimentalnu elektroniku. To se neće dugo na sceni zadržati. Možda samo ovaj jedan put. Ne znam… Ulaz je 300 kinti, a pivo tamo nije jeftino…. Okej. Gledaj to ovako : na koncertu upoznaješ ribu svojih snova, svoju buduću ženu. Pojebeš je u garderobi – nemoj da me prekidaš – dešava se to. Šesnaest godina kasnije, u braku ste, imate sina i mali počne pubertetski da se kurči. A ti mu lupiš šamar, i kažeš : “Pizdo sitna, začet si na koncertu Doris Bizetić, nemaš pravo glasa!” Zar to ne bi bilo kul? Pa bi, realno. Bi. Parkić u deset. Ae.
gagorder Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Prvi je predložio, osnivač je.šalila sam se. ne znam čime bi se bilo ko kvalifikovao.
DarkAttraktor Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 btw čudi me da se u diskusiji do sada nije pomenuo FESRAM, samo čekam...pomenuo Ravaneli Gospodara Vremena, a to je ko da je pomeno FESRAM.
nisam ja Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 pulisrajući debilizam koji glorifikuje osobu koja slave nikako nije dostojna, samo da bi je odbacila nakon prostog zasićenja. Situacija u kojoj svi gube.to je to
Miralem Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 trebalo je zamandaliti vrata dragstora i spaliti sve prisutne, bez obzira na motiv. one koji se izvuku mitraljezom. isto vazi i za ovaj topik.
MayDay Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 A jebote, slatka bi bas bila kad bi furala bolju kosu.
Amos Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Inace, DB nije ni luda ni degen, ona je definicija starmale osobe. Kao dete se ponasala odraslo, a sa svojih 15 u BB show-u je delovala kao neka tetka. Matori je kriv za to forsiranje i ja iskreno volim takvu decu, ali nazalost izrastu u nesto sto je u danasnje vreme na nasim prostorima ravno smrtnoj kazni. Nije dovoljno kul, matori. Avaj, ima li sta gore.
Mil@n Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Pre bih rekao da je njen problem što misli da je kul mnogo više nego što jeste.
gagorder Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Pre bih rekao da je njen problem što misli da je kul mnogo više nego što jeste.da, to je ozbiljan životni problem.
Amos Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Mislim da nju prilicno nije briga sta drugi misle o njoj. Ima ona tu Bizeticevu spiku: mrze me jer sam dobar, sta cu, i verovatno joj je mnogo bitnije misljenje roditelja, muza i Vinone Rajder. Ono sto mene nervira je taj kompleks moranja biti kul u nasem drustvu. Pa tako kada ortakinja koja jebokulno bleji sa McCabe-om u Ventilu vidi Zoranin klip, to je neki fensi smor, a Doris je dusevna hrana i bilo se na koncertu naravno. Nema teorije da ce me DB sa sve svojom Anitom i Ruskom Jakic nervirati vise od tog provincijskog sindroma gledanja preko tarabe.
Ravanelli Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) ko je ovde pominjao problem kula? doneo si ga od nigde i sada postavljaš to kao polje rasprave Edited October 30, 2013 by Ravanelli
Amos Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ne, ne, ja imam problem sa njim. Vi slobodne nastavite gde ste stali. :)
Recommended Posts