radisa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Kaže mi žena da je igrom ruleta Šašić dobio da tumači sadašnjeg muža bivše ženeJao, da, dobio je Acu Lukasa, totalno sam zaboravio na tu kombinaciju.Inače, ono što oni stiskaju, veze nema sa ruletom, ubeđen sam, to je samo predstava za publiku, uloge su im već podeljene.
Amos Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Pa naravno, Sara konacno dobila Britni koju moze da skine i osvoji najvise glasova sledece nedelje. Smejurija.
Quizmaster Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Rulet funkcioniše kao slova na "Slagalici", samo što ne viču "stop, stop, stop" :)
dvb-t manijak Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 i meni deluje da je štela.Ali nema veze, dobra emisija
stoka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) Sjajna produkcija, impozantne maske, briljantni takmičari, kompetentni žiri, elokventni voditelji ... Edited October 27, 2013 by stoka
slepa živana Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Na koga vam je ličila Tržanka?! :lol:a) Fredi Krugerab) Šabana Šaulićac) Desanku Maksimovićpod a. samo umesto noževa, lila noktače a željako bebek pljunuti ljuba moljac.inače, sinoć sam prvi put gledala na teveu. mnogo je razvučeno sa svim onim reklamama, proseravanjima, procesom rada... samo fali da ubace i scene iz računovdstva, da nas upute u fakture i prenos sredtava za perike, transport, ketering...
MayDay Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Tačno. I za Fredija Krugera i za Ljubu Moljca. :DMiroslav Ilić ima godina ko moja keva i Zdravko Čolić, a izgleda ko da može ćale da im bude. I stvarno je ljakse. :D
Milosh76 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) Odlicni Jelic i Sasic, Milivojevic uopste nije bio bolji od njih dvojice.Maske su uzasne! Edited October 27, 2013 by Milosh76
stoka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Odlicni Jelic i Sasic, Milivojevic uopste nije bio bolji od njih dvojice.Maske su uzasne!Maske zaista ponekad podsećaju na voštane figure iz Jagodine, .drugim rečima, uopšte ne liče na original. Jedino je pogođen Saj, ali taj čovek i nema fizionomiju ...Sve ostalo je na nivou ...
slepa živana Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Maske zaista ponekad podsećaju na voštane figure iz Jagodine, .drugim rečima, uopšte ne liče na original. Jedino je pogođen Saj, ali taj čovek i nema fizionomiju ...Sve ostalo je na nivou ...a daj... na kom nivou. ok sve je namešteno i rulet i poeni, jasno, humanitarni kakrakter je u prvom planu. i onda puste retrospektivu nastupa pred glasanje, vraćamo se u studio i voditeljka kaže, evo nas opet nekon reklama... pa jbt jel pregleda to neko posle montaže. i kad je već sve namešteno, jel može neduhovitim voditeljima i žiriju da se smisli neka zgodna šala... a ne voditeljka napravi beznačjni lapsus, tipa tira tarner i onda ga valja još pola sata kao da je nešto bogovski duhovito.
radisa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 a daj... na kom nivou. ok sve je namešteno i rulet i poeni, jasno, humanitarni kakrakter je u prvom planu. i onda puste retrospektivu nastupa pred glasanje, vraćamo se u studio i voditeljka kaže, evo nas opet nekon reklama... pa jbt jel pregleda to neko posle montaže. i kad je već sve namešteno, jel može neduhovitim voditeljima i žiriju da se smisli neka zgodna šala... a ne voditeljka napravi beznačjni lapsus, tipa tira tarner i onda ga valja još pola sata kao da je nešto bogovski duhovito.Ovaj, mislim da je i to sa lapsusima namešteno...
slepa živana Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ovaj, mislim da je i to sa lapsusima namešteno...ok. onda je to nešto što ja ne mogu da razumem. izvinjavam se.
radisa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ma ne mogu ni ja da razumem, ali, to su kao neke spontane šale, koje su nameštene...Ja ne verujem da u ovakvim programima ima (niti treba da ima) trunke spontanosti... Problem je što šale kao da je smišljala ekipa ljudi koji ne znaju šta je šala...
stoka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 ok. onda je to nešto što ja ne mogu da razumem. izvinjavam se.Treba uvek pohvaliti svaki pošteni trud, a kritikovati na sva usta ošljarenje ... Ovo izgleda kao iskrena želja da se nešto uradi kako treba. To što se tu i tamo primeti da nedostaje talentovanih šminkera i pisaca tv scenarija, na primer, nije toliko bitno. To je ipak neka druga priča koja se odvija na globalnom planu, a tiče se negativne selekcije u svim sektorima i podsticanja mediokritetstva ...
Recommended Posts