Jump to content
IGNORED

Tvoje lice zvuči poznato

Quizmaster

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Singer

61

• stoka

44

• renne

37

• radisa

32

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Пих ... Снеки :isuse:

Posted

Sudeći po tviteru, širok je spektar ljudi koji prate ovaj šou - od Gangule (Šapića) do Maje (Gojković) ...

Posted (edited)

Aaaaaaaaaaa Boris as Ivica i Halid :pera:

Edited by djeneralche
Posted

Za pohvalu je i to što, uprkos tome što se osnovna koncepcija pokazala kao uspješna, šou ne ide linearno, već ima i nekih odstupanja.Primjer za to je zajednički nastup Kokićke i Šašića, a posle i Kneza sa njima, a naročito nastup Borisa Milivojevića sa Halidom Bešlićem.Samo mi je glupo što Halidovo gostovanje nisu ostavili kao iznenađenje za gledaoce, već su to otkrili prvo u novinama, a posle i u najavama.

Posted

Da, dosta toga otkrivaju puno unapred. Ne znam da li je to namerno ili ne, ali gotovo da se nedelju dana pre ruleta zna ko ce sta da dobije, a iz dana u dan izlaze snimci takmicara u kostimima. Mozda grade hype na taj nacin ali po meni je sasvim pogresno.Sa druge strane cini mi se da iz epizode u epizodu emisija napreduje, sto je retkost na nasoj televiziji.

Posted (edited)

Teško je usaglasiti obaveze desetak takmičara jer svi su oni velike estradne zvezde koje su razapete mnogobrojnim tezgama i angažmanima ... Zato se, pretpostavka je, toliko vremena unapred snimaju nove epizode, i to tokom radne nedelje. Jer poznato je da Sneki, na primer, vikendom, peva u Hofenhajmu i Štutgartu, a Željko Šašić u diskoteci "Pilence" u Salcburgu ...

Edited by stoka
Posted

Radivojevicka se izgleda sprema za DubaiSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

Najtezi zadatak je dobila I bila je odlicnaSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Posted

ja tek drugi put gledam ovo, al ova Kokić , koja mi je spadala u kategoriju "neka tamo pevaljka", je otkrovenje. Zaz original, super otpevano, čak i boja glasa.a aleksa je više igrao nego pevao, to mi je već polovična imitacija

Posted

I Sneki I Sasic su iznenadjenje za mene, pozitivno naravnoSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2