Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Europa league fantasy 2013/2014

Featured Replies

63, nije lose.

• Replies 139
  • Views 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

22, bataljujem odma, nije mi ovo nimalo zanimljivo a i nemam vremena za citanje pres kita™

• Author

:lol:52, poprilicno razocaravajuci nastavak od 21h. Samo Marketi na golu dobar. Kapiten 2 boda, Vertongen usao za 1, Kandreva nije ni igrao, pa ustupa mesto Opareu jednopoenskom, Sigi 3p.Zajebo se izbacivanjem Hernanesa za kolegu iz tima, kao i nebiranjem Defoa, iako sam znao da jedinu priliku za gejm tajm ima u EL. Oh, wellSent from my Nexus 4

Prvi put igram LS i LE fantasy, pa molim da mi neko kaze da li ima automatskih izmena, kad igrac iz startnih 11 ne odigra ni minut, kao u Premier ligi?

• Author

Ima. Doduse, u LE fantaziju nema zamene kapitena.BTW, izgubio sam od tipstera :isuse:

13-om prasetu a.k.a. Buljarici ulazi Maluda sa klupe i donosi mi poraz... :isuse:Jebote, drugi najgori rezultat ovde... :frust: Kakva fantazi nedelja, vezao od nedelje tri poraza u svim ligama... Moram nešto da menjam, za početak ovog baksuznog Sedlačeka... :mad:

Drugo mesto i 54 boda, ali zato u pogadjalici razbio, globalno 135 od skoro 100k igraca :Hail: . treci u Srbiji :ss1:

Zasluzen poraz protiv tima sa najboljim rezultatom. Cestitke, Pantelia.48, samo 4 igraca sa nekim ucinkom (5 ili vise poena). Zeznula sam se sto sam prvo izbacila Michua zbog Defoa, a onda, u trenutku pomracenja svesti, i njega zbod Adebayora. :isuse:Na pogadjalici sam poslednja, ali sam zato 9. medju navijacima Elfsborja. :fantom:

9. od 19.

• Author

Rezultatihttp://www.haxball.gr/league/view/116702

• 2 weeks later...
  • Author

Do jaja, kapiten mi opet ne igra, ali ovoga puta nece uci ni sa klupe.Probudio se u 17:43, upalio komp, proverio postave... 17:45 - Substitutions closed :yawn2:

Defo golom nagovestava lep pocetak ;)u h2h odmah derbi na samom startu prvenstva :D

Edited by John Coltrane

Ja sam iskoristila WC danas.Defoe, Ryazantsev, Gouweleeuweeueleeuw :wacko:Steta sto igram protiv Feija koji je batalio™.

Do jaja, kapiten mi opet ne igra, ali ovoga puta nece uci ni sa klupe.Probudio se u 17:43, upalio komp, proverio postave... 17:45 - Substitutions closed :yawn2:
Samo ti spavaj i dalje... :lolol: Ako sam dobro sračunao 45:36, taman moj kapiten Bonara napravio razliku...
  • Author

Ma... i da sam stavio KaraDeniza, opet ne bi bilo dovoljno. Ni Tomovic nije pomogao ulaskom za 1 poen i posledicnim blokiranjem Brume sa 6p

U predictoru sam ukupno 57 u rodnoj grudi 5 :) Zanimljiva situacija na Kantridi gde u prvih 5 nema brace Hrvata :s_c: (i smajliji za MAK und SLO)Ali me zato ovi shefovi prodase sa Aqilaniem © i Rosiem out :isuse: