September 19, 201311 yr 22, bataljujem odma, nije mi ovo nimalo zanimljivo a i nemam vremena za citanje pres kita
September 19, 201311 yr Author :lol:52, poprilicno razocaravajuci nastavak od 21h. Samo Marketi na golu dobar. Kapiten 2 boda, Vertongen usao za 1, Kandreva nije ni igrao, pa ustupa mesto Opareu jednopoenskom, Sigi 3p.Zajebo se izbacivanjem Hernanesa za kolegu iz tima, kao i nebiranjem Defoa, iako sam znao da jedinu priliku za gejm tajm ima u EL. Oh, wellSent from my Nexus 4
September 19, 201311 yr Prvi put igram LS i LE fantasy, pa molim da mi neko kaze da li ima automatskih izmena, kad igrac iz startnih 11 ne odigra ni minut, kao u Premier ligi?
September 19, 201311 yr Author Ima. Doduse, u LE fantaziju nema zamene kapitena.BTW, izgubio sam od tipstera
September 20, 201311 yr 13-om prasetu a.k.a. Buljarici ulazi Maluda sa klupe i donosi mi poraz... :isuse:Jebote, drugi najgori rezultat ovde... Kakva fantazi nedelja, vezao od nedelje tri poraza u svim ligama... Moram nešto da menjam, za početak ovog baksuznog Sedlačeka...
September 20, 201311 yr Drugo mesto i 54 boda, ali zato u pogadjalici razbio, globalno 135 od skoro 100k igraca . treci u Srbiji
September 20, 201311 yr Zasluzen poraz protiv tima sa najboljim rezultatom. Cestitke, Pantelia.48, samo 4 igraca sa nekim ucinkom (5 ili vise poena). Zeznula sam se sto sam prvo izbacila Michua zbog Defoa, a onda, u trenutku pomracenja svesti, i njega zbod Adebayora. :isuse:Na pogadjalici sam poslednja, ali sam zato 9. medju navijacima Elfsborja. 9. od 19.
October 3, 201311 yr Author Do jaja, kapiten mi opet ne igra, ali ovoga puta nece uci ni sa klupe.Probudio se u 17:43, upalio komp, proverio postave... 17:45 - Substitutions closed
October 3, 201311 yr Defo golom nagovestava lep pocetak ;)u h2h odmah derbi na samom startu prvenstva :D Edited October 3, 201311 yr by John Coltrane
October 3, 201311 yr Ja sam iskoristila WC danas.Defoe, Ryazantsev, Gouweleeuweeueleeuw :wacko:Steta sto igram protiv Feija koji je batalio.
October 3, 201311 yr Do jaja, kapiten mi opet ne igra, ali ovoga puta nece uci ni sa klupe.Probudio se u 17:43, upalio komp, proverio postave... 17:45 - Substitutions closed Samo ti spavaj i dalje... Ako sam dobro sračunao 45:36, taman moj kapiten Bonara napravio razliku...
October 3, 201311 yr Author Ma... i da sam stavio KaraDeniza, opet ne bi bilo dovoljno. Ni Tomovic nije pomogao ulaskom za 1 poen i posledicnim blokiranjem Brume sa 6p
October 4, 201311 yr U predictoru sam ukupno 57 u rodnoj grudi 5 :) Zanimljiva situacija na Kantridi gde u prvih 5 nema brace Hrvata (i smajliji za MAK und SLO)Ali me zato ovi shefovi prodase sa Aqilaniem © i Rosiem out