Tolaa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Jbga, ja cekam nju. Mislio da se podrazumeva :PAj, videcu da napravim. Valjda cu se snaci tamo. Bice do jedno 17h gotovoJa sam iz nekog tvog posta skontala da ces ti da pravis, pa reko' da te pustim. Ipak postoji teoretska mogucnost da cu jednog dana da se povucem sa tolovske pozicije, pa mozda budes moj naslednik.Ma da, ja protiv Majka u 13. kolu koje nece ni biti odigrano! <_< To mi je bila jedina sansa da nekog pobedim. Vidi se da ne valja zreb cim nisam zaduzena za njega. :fantom:Pantelijo, cestitam na 3 boda.
nbg4ever Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Ponavljam, gmaz nece da udje u ligu.U tom slucaju, ili da nadjemo jos jednog, ili da Majk postane Evridj
zoki Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Jer mora da uđe u ligu ili možemo njegov skor da saznamo i ako nije u našoj maloj lizi?!
nbg4ever Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Verovatno moze, ali sto mi onda koji kurac nudi da ga dodam U LIGU, ako moram da ga jurim po sajtu?Mislim, mozda se ce se on pojaviti kad se zakljuca liga/krenu utakmice, ili kad vec. Otkud znam.Ma, ko da je bitno. Idem ja malo da odspavam, pa se vrnem kasnije. Vidite ako jos neko hoce da udje, ima gore kod. Lako je izmeniti ime ucesnika na hax sajtu
Tolaa Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Moze da se vidi skor tipstera, stoje u onom headeru gde su My Team, Latest Points, Leagues itd. imena ponudjenih tipstera, pa se tu vidi njihov tim. Tako je za CL, verovatno ce biti i za EL.
nbg4ever Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Krenulo! Morao sam u par minuta da odradim jos 3-4 transfera, jer mi i pored koltrejnovih pres kita, nekoliko igraca nije igralo.Cak ni kapiten. Sad cekam Mbokanija u 21h
nbg4ever Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 (edited) Goka Deniz Kara Deniz Maribor :Hail:Evo ga i Soriano. Njega sam ubacio na brzinu, umesto onog malog iz Standarda, od 6 dinara Edited September 19, 2013 by nbg4ever
John Coltrane Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 GokDenisKaraDenis bravo, Rosi asist, Akvilani tek usao :(. Vedeta Salzburga (doduse ubacen umesto Wilfreda u zadnji cas) Jonatan Soriano 2 puta zabio Rami crveni :(
nbg4ever Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Pozuelo mi na klupi sa asistencijom (a dobio bi jos jednu po EPL pravilima).Nije mi zao, radim ono sto ne smem u premijeru. Da Vest Hem igra, kupio bi i Ravela, svega mi :D
nbg4ever Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Esbjerg je iz Danske. Uzeli su kup prosle sezone, zavrsili 4. u ligi. Standard je tu ogroman favorit, rekla bih. Najekskluzivniji su, za njih navija 86 ljudi.
Feindouno Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Dobar sam za sad, 9 pts al ocekujem da to smanje za 2 posto kapiten nije igrao od pocetka.
nbg4ever Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Ne igra Mbokani©, ne igra Kandreva, ne igra Vertongen
Recommended Posts