JozoMujica Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Mojoj gospođi na Lumi-i 535 su i telegram i viber radili normalno i na 8.1 i sada na 10.
Milosh76 Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 (edited) Mozda ima veze sa ramom, meni sa 1 GB memorije na 830 se ne javljaju ti problemi, a zena ima iste probleme na Lumia 720 s 512 MB memorije Ili sa Dual Core procesorom... Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830 Edited May 4, 2016 by Milosh76
katamaran Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) I dalje mi nije jasan sa slikanjem u portrait polozaju... Slika normalna kad je otvorim na kompu ali zarotirana 90 stepeni na thumb-u i zarotirana kad je uploadujem na net. Rotiram je 90 stepeni sa nekim online iimage editorom i sad je ok na thumb-u i kad je okacim ali zarotirana na kompu :) Edited May 23, 2016 by katamaran
Razzmatazz Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Moguće da je program za gledanje slika podešen da pri prikazu rotira sliku prema exif tagu u samoj slici. Thumb i net se ne ponašaju tako, nego prikazuju sliku takvom kakva jeste.
Venom Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Smilovali se i poslali update za Win10. Za sad se od highlighta istice alarm na kojem je od jednog momenta postalo nemoguce izabrati ton, kao i standardni layout za aplikacije gde su sve opcije smestene u burger meni gore levo - jedino mesto na telefonu za koje moram da se pomucim da stisnem. Osim toga, uglavnom ok. Malo su sredili grid, imam osecaj da imam vise prostora itsl.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Desetka i dalje ne moze da pokrece android aplikacije? Bese jedna lepa bajka na tu temu ranije. SBB ocigledno zabole da pravi aplikacije za windows telefone i to polako ali sigurno pocinje da mi ide na nerve. Edited June 9, 2016 by katamaran
Venom Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ne moze niti ce moci. Ugasili su taj projekat, makar za telefon. Tu sam negde procenio da su digli ruke od telefona.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Divota. Ovako sam prezadovoljan telefonom al sad vec pocinje da me nervira manjak aplikacija. Jos kad odem na neki sajt pa mi velukosno ponude da skinem android aplikaciju...
Frank Pembleton Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Venome koji aparat? ...shit has hit the fan...
Kubrick Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Ima li neko problema sa Instagramom? da klipove nece da pusti vec se odma ugasi aplikacija, i da nije poredjano hronoloski
Venom Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Venome koji aparat? ...shit has hit the fan... 640. Update sam dobio tek kad sam sam proverio preko one upgrade assistant aplikacije. Nakon par dana mogu da kazem da je prilicno buggy. To jos mogu da razumem, ali desktop os ima slicne probleme bar kod mene. Na kraju ce umesto windows everywhere biti windows nowhere.
katamaran Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 (edited) Ne moze niti ce moci. Ugasili su taj projekat, makar za telefon. Tu sam negde procenio da su digli ruke od telefona. Kao nije ugasen nego odlozen. http://www.windowscentral.com/microsofts-project-astoria-delayed developeri nisu bili hepi. Cudo neko van malogmekanog ne pokusa da napravi android emulator. Android emulatori za pc funkcionisu? edit: vidim da su i definitivno odustali 25. februara... edit 2: a ios emulator? Edited June 13, 2016 by katamaran
Venom Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Otkazano je, citao sam vest tada, ali je projekat nastavljen kroz bash za windows.
katamaran Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Astorija je otkazan a ne znam kako stoje stvari sa ios emulatorom https://developer.microsoft.com/en-us/windows/bridges/ios Obe aplikacije koje mi trebaju imaju i IOS verzije.
Prokleto Djubre Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 edit 2: a ios emulator? Na sta mislis? iOS aplikacija kroz koju bi se mogle pustati Android aplikacije?
Recommended Posts