dragance Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 3 minutes ago, adam said: Narendas svezu cveklu u kupus salatu. Odlicno! Uzmeš one male cveklice, pa ih cele zapečeš. Ijao, super! Ili pomesas cveklu sa fetom i avokado, na parčetu hleba 2 1
slepa živana Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 36 minutes ago, Eleniko said: tako sam i ja, dok nisam probao ovo sedam hiljada kalorija u samo 10 kubnih centimetara 1
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Ko je imao zadovoljstvo da ovo proba nista mu vise nece pasti tesko da jede. Ukus te tera samo da povratis ali miris bukvalno ubija
Mil@n Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Meni najjače što ne mogu da jedem pečene paprike, iako imaju najlepši miris na svetu, ali jednostavno ne ide, probao sam više puta. Jedem papriku svežu, punjenu, sve. Ne podnosim, turšiju, cveklu, sireve sa prejakim i teškim da ne kažem smrdljivim mirisima, kiseli kupus, spanać...
Patty Lee Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 34 minutes ago, Milošica said: A šteta, super je boja i koncept, zdrava je, ali nešto mi tu ne prija. Meni izgled, ni ne znam kakvog je ukusa. Izgleda mi kao nešto što bi kanibali neobično cenili. 2
dragance Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 2 minutes ago, Mil@n said: sireve sa prejakim i teškim da ne kažem smrdljivim mirisima Ti bi sviisnuo u Francuskoj nakon dva dana. Sve inda ne ulazis u prodavnice sireva.
dragance Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) Izguglajte na svoju ruku sir casu marzu iz Korzike. Edit: sad vidim da je originalno sa Sardinije, ali blizu su jedni drugima. Edited October 1, 2023 by dragance 1
Patty Lee Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 20 minutes ago, werbatim said: kad sam bio mali sarmu sam jeo tako sto sam jeo samo kupus a meso prebacivao onom do mene 1 3
Milošica Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) 7 minutes ago, Patty Lee said: Meni izgled, ni ne znam kakvog je ukusa. Izgleda mi kao nešto što bi kanibali neobično cenili. Zato i kažem da mi se sviđa koncept. Edited October 1, 2023 by Milošica
Patty Lee Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 3 minutes ago, dragance said: Izguglajte na svoju ruku sir casu marzu iz Korzike. Brt, ne guglajte. 1 5
Tihajeza Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 15 minutes ago, werbatim said: Svezi krastavci (kiseli krastavcici moze uvek) Imaš, kao i ja, kombinaciju recesivnih gena koji daju receptore koji osećaju PTC (phenylthiocarbamide) kao vrlo gorku supstancu. Taj PTC je i u lubenici, koja mi je takođe grozno gorka. Čak i onaj crveni najsočniji deo iz sredine mi je fuj, gorko sladak. 2 1
slepa živana Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 4 minutes ago, Patty Lee said: Brt, ne guglajte. s čim je ovo? jel s moljcima?
nenad Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 9 minutes ago, slepa živana said: s čim je ovo? jel s moljcima? nisam guglao, ali pretpostavljam da je to onaj sa crvima. 1 1
igoraki Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 1 hour ago, banecare1 said: @Shan Jan mene su kinezi zvali na veceru u wang fu u jurija gagarina. autenticna klopa, jedina razlika sto smo pili rakiju, a ne kineski baijiu jel imaju ta autentična kineska jela na srpskom jelovniku ili se očekuje da znam kineski? ako je ovo drugo slučaj, daj neka imena pa da odem i probam...
Recommended Posts