steins Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Ne vidim ja da će se ovo nastavljati. Baš bih se iznenadio. plus jean. Možda sam i ja preterani optimista, ali cenim da je ovo bilo više nekakvo kurčenje - spizdili su 60 projektila po pistama i pumpama, to je minimalna šteta za ratne uslove i aerodrom. Znamo da smo mi onomad to oporavljali za 24 sata, a kamoli SAA sa ruskom logistikom. Na to su uredno javili rusima i ostalima da će gadjati kad i šta će gadjati. Opet ovo su prejebene igre na samoj ivici WWa a vodje su svi odreda debili zakrvavljenih očiju i to mi unosi najveći strah .
Weenie Pooh Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Nije mi jasno kako Eraserhead nema nimalo sumnje u medijske naslove da iza ovog hemijskog incidenta stoji Asad.(kome ovo nije potrebno u zivotu) Samo zato što još nije čuo popularnu internet teoriju - u stvari je Putin naručio da se gasifikuju Sirijci da bi dao svom potrčku u Beloj Kući priliku da opali bombama i dokaže pred medijima da je nezavisno-kurčeviti intervencionista. Jeste imbecilno, ali omogućava da se za jedan zločin okrive i Putin i Trump i Assad istovremeno. Eraseru, reaguj!
theanswer Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Sigurno je gore i od ubijanja dece bojnim otrovima. Jeste. Cnn kao produzena ruka Cie je odgovoran za mnogo vise mrtve dece nego Asad.
Čutura Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Sigurno je gore i od ubijanja dece bojnim otrovima. kome je to trebalo i zasto bas sada?
Nikodije Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Jeste. Cnn kao produzena ruka Cie je odgovoran za mnogo vise mrtve dece nego Asad. cia lepse ubija, nikada nisu koristili gas, vec samo konvencionalno ubijaju decu
Dankan Ajdaho Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Jel' divanio AV sa olbrajtovom? Sa klintonom i šrederom jeste.
iDemo Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Jel' divanio AV sa olbrajtovom? Sa klintonom i šrederom jeste. Nije, nije. A Olbrajtovu je bezecov'o Velja. Velja da-nagna-babu Ilic.
Eraserhead Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Jeste. Cnn kao produzena ruka Cie je odgovoran za mnogo vise mrtve dece nego Asad. Da da sigurno da je tako. Pisalo u informeru uostalom.
Eraserhead Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Sta je covek netacno napisao? Iz perspektive onih koji misle da su Racak, Markale itd namestaljke nista. Iz perspektive ostalih optuzivati televiziju da je pobila vise ljudi od coveka koji upravo ubija ljude na nase oci sve.
Redoran Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Televizija ne ubija. Ali nije ni bogieman lično ubio milion ljudi samo zato što tako kaže američka verzija Informera.
Meazza Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Iz perspektive onih koji misle da su Racak, Markale itd namestaljke nista. Iz perspektive ostalih optuzivati televiziju da je pobila vise ljudi od coveka koji upravo ubija ljude na nase oci sve. Propaganda takodje ubija. Znas ono, pero je ubojitije od maca i taj rad. Setimo se recimo RTS-a devedesetih, ratnog huskanja i raspirivanja mrznje lazima. Nista covek netacno nije napisao. Edited April 8, 2017 by IndridCold
theanswer Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Iz perspektive onih koji misle da su Racak, Markale itd namestaljke nista. Iz perspektive ostalih optuzivati televiziju da je pobila vise ljudi od coveka koji upravo ubija ljude na nase oci sve. Televizija ih nije pobila direktno kao što uostalom Asad ne ubija civile lično. Mislim da nema dvojbe da je posrednim putem CNN odgovornija za više žrtava tokom svojih 20,30 godina postojanja nego Asad. Ne samo CNN naravno ali CNN kao personifikacija i udarna igla te mašinerije. Edited April 8, 2017 by theanswer
Redoran Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Idete u nepotrebne krajnosti. Ispada kao da bombe ne bi padale ljudima na glavu da nije bilo CNN-a da to najavi/isprati/opravda. Takvi mediji su sredstvo u rukama donosilaca odluka ili njihovih pajtosa, nisu to nekakve nezavisne institucije koje formiraju stavove političarima pa da im pripisuješ odgovornost za nešto.
Recommended Posts