belch Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 kada neko kaže da je devedesetih bilo bolje nego sad svesno ignoriše činjenicu da su samo parsto km od beograda stotine hiljada ljudi bili svirepo ubijani, proterivani, zastrašivani. to može da izjavi samo besramna hulja. pa nek je bio na prajdu hiljadu puta.
Hella Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 kako ga bre nije sramota koja sramota pa lik je u sps
Sludge Factory Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 koja sramota pa lik je u sps Pa ja to vise onako, tako se kaze. Naravno da znam da on srama nema.
Weenie Pooh Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Nije što sam pogodio, ali imam mrvicu razumevanja za takve budalaštine - žal za mladost plus sentimentalni osvrt na vreme kad je bio dečko koji obećava i snimao tzvb. kultne filmove (komada 1) Onda se zajebao i otišao u Holivud da pere sudove, i sad ne može da snimi ni reklamu za kurton sa ukusom jogurta. Očigledno da je svet propao, tajkuni izvršili genocid, i kultura devastirana u odnosu na zlatno doba od pre 20 godina :(
Ariel Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Pa da, Dragojević govno. Ali ima smisla, njemu su devedesete bile pinakl. Uostalom, +1 Vini.
Janko Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Pošto nema topika dnevno zlo , moram ovde...Andrej Fajgelj @fajgelj 8h8 hours ago Разговор две Новосађанке: - Да ли су све нападнуте пекаре албанске? - Јесу, али и све остале су албанске.
Sir Oliver Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Pošto nema topika dnevno zlo , moram ovde... Andrej Fajgelj @fajgelj 8h8 hours ago Разговор две Новосађанке: - Да ли су све нападнуте пекаре албанске? - Јесу, али и све остале су албанске. "pomeraju mu pedu" , što bi rekli mladi, samo tako I na tviterou, i na FB. Nego: Jer ljubav. ^_^
Janko Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Evo i vegetarijanci ga mrze jer je Srbin.. :) Kompletan idiot.http://s2.postimg.org/f4imdru7t/fajgelj_srpska_deca_lov_610.jpg
copkillah Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 da imam vremena, trolovao bih ga sa "da si ti pravi Srbin ne bi se prezivao Fajgelj"
Lrd Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Ali kako svi ti pseudo veliki Srbi moraju da podmeću i na pitanja odgovaraju pitanjem i budu potpuno pasivno agresivni? Neverovatno, svi kao da su iz istog kalupa izašli. Ne mislim samo na ovog degenerika i na onog idiota, nego na RL ljude, poznanike. Šta god ih pitaš, oni moraju odmah da odgovore pitanjem kojim će da "pobede", pa onda da relativizuju tvoje pitanje, izbegnu odgovor i proglase se za žrtvu.Pa stvarno.
Have_Fun Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 moram i ovdepizdim kada vidim ovo!!!Svake godine ovako!
rajka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) nista, naknadno videla kontekst Edited October 21, 2014 by rajka
Have_Fun Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 unfrenduj ih sve! jerks. ma ni nisu mi friendsi, vidim na profilu eno pizdim po hejt topicu dok se cestitke redjaju k`o na traci jebote :S
Recommended Posts