Agni Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ko je ta žena? Neka profesionalna tviterašica, koja ima mišljenje o svemu? edit: našla sam: "Ана Марија Поповић је партнер у консалтинг агенцији Destination Office, која се бави развојем у областима културе и туризма. Мастерирала је Одрживи територијални развој на Сорбони, на „Erasmus Mundus” програму универзитета Сорбона, Падова и Леувен. Основне студије завршила је на Факултету политичких наука у Београду." Doticna je pisala o dzentrifikaciji koju je vrsio Milos Obrenovic. To se ne zaboravlja.
Lrd Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 umireš od gladi u zatvorskoj ćeliji loveći pacove? Valjda spremajući se da oglođeš mrtvog cimera pošto si pacova već pojeo? Zaboravio si lice svoga oca.
Weenie Pooh Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Pft, sad bih ti samo da hoću iz glave izrecitovao revolverašku litaniju da se nije ispostavilo da je Sai King jedan senilni govnar nesposoban da završi započeto... Prosto ostavljam Vasi prostora za neznatno drugačiju hipotetičku situaciju posle apokaliptične pandemije. Ali realno, svi znamo po koga bi od nas došao Flagg i odvezao ga in style, a ko bi morao da šipči do Nebraske na babinu poparu kao poslednji bednik... Edited October 2, 2014 by Weenie Pooh
Arkadija Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Lrd i Weenie o Uporištu ( samo oni znaju zašto), ostali o nekoj kretenki koja ima "mišljenje" o prosvetnim radnicima i porezima.
Lrd Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Pft, sad bih ti samo da hoću iz glave izrecitovao revolverašku litaniju da se nije ispostavilo da je Sai King jedan senilni govnar nesposoban da završi započeto... Prosto ostavljam Vasi prostora za neznatno drugačiju hipotetičku situaciju posle apokaliptične pandemije. Ali realno, svi znamo po koga bi od nas došao Flagg i odvezao ga in style, a ko bi morao da šipči do Nebraske na babinu poparu kao poslednji bednik... Ja bih realno™ vozio džip sa treštećom muzikom i svakog budnog trenutka bih pio pivo. To je život.
Weenie Pooh Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Ja bih realno umro od gripa. Ali lepo je znati da se prepoznaješ u liku alkosa silovatelja, uvek sam imao sumnje po tvom pitanju... Arkadija, nismo mi krivi, navukao nas Vasa metaforom. Edited October 2, 2014 by Weenie Pooh
Arkadija Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ma znam, videla sam, samo ste vas dvojica odlutali u metafiziku apokalipse. Što se mene tiče, biram grip.
Weenie Pooh Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 A ono, ko zna, možda je apokalipsa ograničena na Severnu Ameriku. King rečju nije pomenuo šta se dešava u ostatku sveta, ni Boga evidentno nije briga čim je zadao da se svi preživeli imaju prikloniti ili njegovom proroku u Nebraski ili Satanu Kalifornijskom... ma koliko okeana i kontinenata nas delilo od tih destinacija :(
beatakeshi Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 "Pravda zahteva da i četnička obeležja budu na paradi, jer su i oni učestvovali u pobedi nad fašizmom.Za to postoje brojni dokazi. Pukovnik Albert Sajc, u to doba šef američke obaveštajne službe, napisao je u svom izveštaju da su gerilci Draže Mihailovića onemogućili snabdevanje Romelovih trupa, koji zbog toga nije osvojio Aleksandriju, što je imalo ogroman uticaj na dalji tok Drugog svetskog rata", kaže Antić.
Lrd Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Što se mene tiče, biram grip. Što kaže jedan moj prijatelj "apokalipsa nam je jedina šansa da napravimo nešto od života". :) "Pravda zahteva da i četnička obeležja budu na paradi, jer su i oni učestvovali u pobedi nad fašizmom.Za to postoje brojni dokazi. Pukovnik Albert Sajc, u to doba šef američke obaveštajne službe, napisao je u svom izveštaju da su gerilci Draže Mihailovića onemogućili snabdevanje Romelovih trupa, koji zbog toga nije osvojio Aleksandriju, što je imalo ogroman uticaj na dalji tok Drugog svetskog rata", kaže Antić. Da ne bude da trolujem, svačega se nalupetao na malo prostora, ali stvarno ne mislim da je u njegovom slučaju to odraz tuposti.
Kayser Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Pa bice prisutno cetnicko obelezje u vidu Predsednika Srbije
Tresko Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Što kaže jedan moj prijatelj "apokalipsa nam je jedina šansa da napravimo nešto od života". :) Da ne bude da trolujem, svačega se nalupetao na malo prostora, ali stvarno ne mislim da je u njegovom slučaju to odraz tuposti. Pa nije. Kod Antića je to kombinacija tuposti, prostakluka i patologije.
Recommended Posts