Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jeste.

• Replies 328
  • Views 32.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde da se pohvalim i ovde: Sestra nakon skoro 15 god konacno dobila standaran posao u struci u privatnom sektoru. Imala je mali milion razocarenja, pehova, lose srece sa svim mogucim, ogranicenim

• Ovo se nazalost zavrsilo danas. Sestra je dala otkaz jer su ovi u dva meseca pokusali da iscede sve iz nje. Radila je od 7 do 17 radnim danima i svaku drugu subotu od 7 do 15. 50% vremena je radila

• Nikad me nece otpustiti 😪

Posted Images

Onda ga prebaci u odgovarajuću temu. 

Jel' ovo neki vic?

a, ovaj, sta je tvoj problem sa ovim?

Питање шта је картица у преводилачком свету. Мени је у глави картица величине визит-карте и добра понуда од 10е за превод то мало текста :D

1800 karaktera :)

Slaba je to cena, mislim, kakva je situacija ovde, naći će se već neko da to uradi, ali sve su šanse da će biti krš prevod.

to je standardna cena, po mom iskustvu. 

Zbog kratkog roka i obima posla, kao i zbog moguće stručne zahtevnosti teksta, ja bih tražio bar 15 (napomena: ne radim nemački nego engleski, moguće je da se za nemački drugačije kreću cene, ali to bi me, iskreno, začudilo, jer je manja ponuda kvalitetnih prevodilaca)

a, ovaj, sta je tvoj problem sa ovim?

Način na koji se traži prevodilac i tekst oglasa su u najmanju ruku neprofesionalni. 

cekaj, zar ti nije jasno da je rec o nekakvoj internoj potrazi za prevodiocem, u krugu ljudi koji se znaju i saradjuju?

Da mi najbolji prijatelj podeli takvu informaciju rekao bih samo hvala, nisam zainteresovan. Tako se jednostavno dugoročno ne vodi agencija. 

a ti je vodi drugačije, ne vidim da ti iko brani. 

ko je zainteresovan, zainteresovan je, ko nije nije, nema potrebe dizati nos i glumiti nobles, zaista. niko nikog nije tukao po ušima da prihvati ovo.

a ti je vodi drugačije, ne vidim da ti iko brani. 

ko je zainteresovan, zainteresovan je, ko nije nije, nema potrebe dizati nos i glumiti nobles, zaista. niko nikog nije tukao po ušima da prihvati ovo.

Nema to veze sa dizanjem nosa već sa spiskom agencija koje treba zaobilaziti u širokom luku a koje se množe eksponencijalnom brzinom. Izvini, ali ovo što si postovala meni liči na takav oglas. 

dobro.

Nema to veze sa dizanjem nosa već sa spiskom agencija koje treba zaobilaziti u širokom luku a koje se množe eksponencijalnom brzinom. Izvini, ali ovo što si postovala meni liči na takav oglas. 

Reportuj.