Parsons Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 preceno mi zbog ramonesa. :lolol:a i ceo taj cbgb je :thumbdown:kao i vecina engleskih produkata od sedamdesetih naovamo.
Parsons Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) preceno mi zbog ramonesa. :lolol:a i ceo taj cbgb je :thumbdown:plus vecina engleskih produkata od sedamdesetih naovamo. Edited July 23, 2013 by Parsons
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Glupo mi je da kažem da su Ramonesi precenjeni, ali znam da su u Beogradu krajem osamdesetih i početkom devedesetih bili zaista žešće precenjeni.
Tsai Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Pa ono... jesu realno.Šta tek onda reći za Pistolse. Momenat kad sam čuo 'Pretty vacant' na otvaranju olimpijskih igara u Londonu sa sve kraljicom koja sedi u prvom redu je jedan od najogavnijih trenutaka u mom životu.
ToniAdams Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 meni cela amerikana precenjena :fantom:i drugi triki, a prvi mi u 10 albuma ikad
Tsai Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 plus vecina engleskih produkata od sedamdesetih naovamo.sta sve svrstavas ovde, pitam samo, necu da bijem :)verovatno se slazemo
Lrd Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Da ne citiram Mocu od pre nekoliko strana - poštujem svačiji izgrađeni ukus i ne podsmevam se ljudima zbog toga šta slušaju, osim u nekoliko izuzetaka.Samo, pazite da se tema ne degeneriše u "najgori albumi" ili "popularno a ne valja", jer to nije ista tema. Dakle, govorimo o uticajnim i kritički priznatim albumima, ne najprodavanijim. E, sad, još da kažem da je meni Plavi orkestar iskreno drag i da oni i rana Crvena jabuka nisu u istom bosanskom loncu sa Hari Mata Hari, Merlinom i inima, ali to ovde svakako nije tema, jer ne znam da je iko ikad kovao Soldatski bal ili Smrt fašizmu u neke ultrabitne albume, iako su oba dobra.
ToniAdams Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Osećam da tu samo miloguz ume realno da udari.....Evo još jednog šampiona precenjenosti, što se mene tičejebemu ako sam ikad upoznao ikog ko je iole cenio ove sarlatane
Hella Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 jebemu ako sam ikad upoznao ikog ko je iole cenio ove sarlataneja jesam, ali ti su i sami bili šarlatani, pa je sve u redu.
aram Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ja sam upoznao gomilu riba koje su se onoliko lozile na ta sarlatane, pa ti vidi
Dr Arslanagić Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 jebemu ako sam ikad upoznao ikog ko je iole cenio ove sarlatanemeni je gotivan onaj spot u kojem se pojavljuje partizanov grb
Recommended Posts