February 13, 201411 yr Treba ipak 15ak poraza da bih se odjavio sa teme, tako da ma vremena i za ovu ;)
February 13, 201411 yr Такву сам срећу имао у обичном Фантазију да је универзум некако морао да успостави равнотежу. Зато и нећу да ти честитам, у питању су природни закони а не твоја вештина. Сигурно си мислио да је овде честитање. Nauci da podenses poraz. doduse ovo je bilo ponizavanje, ne klasican poraz
February 22, 201411 yr Klasicno pusenje u spicu, Velbek i ako se oporavio ce na klupu, a tek oporavljeni Lukaku ne sme protiv svojih .
February 22, 201411 yr Terry i Evra sa po 15 bodova su mi skoro dovoljni za pobedu ovo kolo. Odlican skor, bice 60+, sutra Dzeki kapiten Draft mi iz nedelje u nedelju ubija ppp tim
February 23, 201411 yr Fini rezultati ovog vikenda, zaposednuto jedno 2. mesto u H2H, i komotno prvo u Classici, +68 :misko:
February 24, 201411 yr Videcemo koliko ce biti komotno na kraju . Opet najvise bodova u ligi 73. i to bez spiceva Lukaku-Velbek-Kembel=2 boda i prakticno bez odbrane Chico-Skrtel=0. Kakva dominacija +8 u H2H pred gostovanje fenjerasu PPT, a u clasicu preskocen onaj smarac Moca . Edited February 24, 201411 yr by John Coltrane
March 8, 201411 yr Gubim od cara koji ima 4-5 igraca, ali je kapitenovao Caulkera Ako! Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
March 8, 201411 yr Ladno sam zaboravila ovde da namestim tim, ali nema veze, protivnik ce imati samo 7 poena. Meni igraju samo 4 igraca, ali i sam Cahill (i pre nego sto mu predje traka) ce ga pobediti.
March 8, 201411 yr Gubim od cara koji ima 4-5 igraca, ali je kapitenovao Caulkera Ako! Sad htedoh to da napisem. Ovo je potez decenije
March 9, 201411 yr Gubim od cara koji ima 4-5 igraca, ali je kapitenovao Caulkera Ako! Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Sad htedoh to da napisem. Ovo je potez decenije Hvala hvala momci! :) Ali realno, pogledajte koje sam igrace imao na raspolaganju, Caulker je bio logican i jedini izbor :D Sent from my HTC using Tapatalk
March 15, 201411 yr Ja ubedjen da ce Hart primiti gol stavim Howarda kao prvog :( . Hart jos skupio i 5 odbrana.