Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Sad sam ubacio Bacuna (matata) i Gufrana na spisak. Nadam se da je to to. Proverite, danas/sutra se igra kolo nemoj da opet useremo. Izbrisao sam Berbu sa spiska, ne znam ciji je al svakako ga nece biti.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted (edited)

I opet - ja NISAM draftovao Bakunu i Gufrana, samo sam spomenuo koga sam ubacio umesto novoizabranih Januzaja i Agbonlahora. Posto ni ja nisam bio siguran da li se spisku moze verovati, pa sam kontao da cete mi reci ako to nije ok.Spisak ostaje isti kao i pre ovog kola, osim ako nisam nesto bitno propustio.

Edited by bob loblaw
Posted

Bakuna i Gufran prete da pomute slavu 1 Žan Marka Bosmana.

Posted

@ bob loblawMa ubaci ih sad, sve ti je oprosteno :D.

Posted

Нема разлога за збуњивање, ствар је потпуно јасна.Џоне, молим те, избаци их са списка јер нису драфтовани.

Posted

Ja odoh u minus. Morao sam da izbacim Dempsija i Kembela.

Posted

Fraizera? Tipujem da je ovo njegovo kolo, mmw ;)

Posted
Нема разлога за збуњивање, ствар је потпуно јасна.Џоне, молим те, избаци их са списка јер нису драфтовани.
Izbacio sam. To je to, jebite se fudbaleri.
Posted

Kakvo razmontiravanje Prasline i to bez YAYA, Harta i skoro bez spica (draftovani Velbek u nemilosti kod Mojesa, Lukaku povredjen). Sjajna kupovina PipiKrauca :Hail:, Chico 10, Bane 20 :Hail: .

ducca dobija Tolu i skida mi je sa vrata  :0.6:

Posted

Такву сам срећу имао у обичном Фантазију да је универзум некако морао да успостави равнотежу. Зато и нећу да ти честитам, у питању су природни закони а не твоја вештина.  :fantom:

Сигурно си мислио да је овде честитање. :fantom: 

Posted

Coltrane-a kenja kao nikad. Nece to trajati doveka. Stvari ce doci na svoje mesto  :fantom:

Inace od sad pisem samo na draftu, bataljujem onu laznu ligu i lazni tim...

Posted

Moća razbio sa odbranom :isuse: Luiz, Fonte, Koscelni i Sczczcz.. Drugi poraz zaredom, dođe mi da se odjavim sa obe teme al mi žao sad kad forum ovako piči :D Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7025X уз помоћ Тапатока

Posted

Moralo jednom i mene da usere.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted

U derbiju zacelja, istukao Panteliju. Adebajor i Adrian dovoljni.

U sledecem kolu teram Duccu i sa ovog topika :fantom: