ducca Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Jel to veceras draft? Imamo pikova, koliko se igraca odreknemo, ili sta? Prastajte - lenj sam, ne cita mi se.Elem... Procitaj moj post, treci iznad tvog, uglavnom je sve tu. Draft veceras u 21h. Nema dodatnog biranja, samo ko izbaci nekoga uzima zamenu. Nema limita, mozes koliko god igraca da zamenis, mada za sada niko nije vise od dvojice sutnuo. Ko je sutnuo jednog ucestvuje logicno samo u prvom krugu. Svi razdraftovani igraci veceras su slobodni za biranje. Edited January 31, 2014 by ducca
Behemoth Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Meni malo to sad nije fer.Jbg, neko se zeznuo pa nije dobro izabrao, i sad izbacuje 2 igraca ili 5, pa cu npr. ja koji ce da zameni samo jednog igraca, da izduvam za ostale slobodne igrace koje mogu da stavim u tim, jer je neko promenio 5 komada i pokupio manje vise sve igrace koji donese neke poene, a ja onda moram njih da izbacujem iz tima.Ne znam, ako smo se tako dogovorili tako ce biti, samo kazem da mi se ne svidja.
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Ma ko moze da pokupi bre sve igrace? Bice 20ak pikova, a ja uz svu volju & zelju nisam uspeo da na spisak zelja dodam vise od 20.A i ono sto vredi ce otici u prvom krugu. Naravno, onaj koji menja 5 komada, ne bira svih 5 u istom krugu. Edited January 31, 2014 by nbg4ever
Moća Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ne misli Benemouth na to vec da posle nece ostati slobodnih dobrih igraca da popunimo tim. I u neku ruku jeste u pravu.
ducca Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 NI ja ne kapiram, kad posle? Pao je dogovor pre koju stranu da nema dodatnog biranja, ionako je dobar deo tima draftovan i dodatni fixevi bi umanjili draz. Sto se mene tice, neogranicen broj zamena je i meni bzv, max 2 ili 3, mada kako stvari stoje niko nema za sad vise od 2 izmene. Sa druge strane ako bi neko i hteo 5 komada da zameni, ostao bi mu sam krs i ne vidim da je tu u nekoj rpednosti (hipoteticki posmatrano).
zoki Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Za sada je ovakav spisak, proverite, valjda je ok... GK Ceh, Hart, Begovic, DGea, Loris, Szchesny, Mignolet, JaskalainenDF: Evra, Baines, Ivanovic, Kompany, Vertongen, Ager, D.Luiz, A.Cole, Coleman, Vidic, ZabaletaRio, Clichy, Shawcros, Walker, Tery, Lescot, Mertesacer, Gibs, Koscielny, CahilMF Walcot, Felaini, Hazar, Silva, Mata, Casorla, Y.Ture, Coutinho, Micu, Sesenjo, Nava, Miralas, Zaha, Sondras, Gerard, Nolan, B.Arfa, Oscar, Pienar, Lampar, Ozil, Kagawa, Shurle, Whitingham, Renandinho ,Wilian, Eriksen, Lamela, P.Hernandez, Moses, Fer, J.Cole, Giacherini, RamseyFW RVP, Benteke, Lukaku, Aguero, Sodado, Bony, Runi, Negredo, Sturidge, Giroud, Lamber, Berba, VWolfswinke, Dzeko, Cise, Suarez, Eto, Welbeck, Carol, P.Osvaldo, Jovetic
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Jbte, ovaj spisak me podseca na neautorizovane igrice gde moraju da stavljaju fejk imena... Nava, Sondras, Lampar, Renandinho, Sodado, Lamber, Berba (ono, znam da je zbog ogranicanja duzine potpisa, ali opet :D )
John Coltrane Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Duvaj ga nbg, trebalo je to sve staviti u potpis. Pa nisam ja masina
Moća Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Benemute oces Eriksena za Santija? Edited January 31, 2014 by Moća
John Coltrane Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Moco jel pravis gay chat? Ciji je Leroy Fer i jel bi ga menjao za Nolana?
zoki Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ne bih ga menjo :D Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7025X уз помоћ Тапатока
Moća Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Pravim chat. Stizem kuci oko pola 9 taman da ga napravim do 9.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
zoki Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Samo da prijavim da će pantelia birati umesto mene ako ne stignem na vreme (ali verovatno ću moći sa telefona).. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7025X уз помоћ Тапатока
Recommended Posts