Milosh76 Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 "Šta znači reč regionalna liga? Kakva je to liga? Ako se radi o ideji da klubovima iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, ali i iz Austrije, Grčke, Bugarske, Mađarske, koji su ispali iz evropskih takmičenja, damo priliku da na proleće igraju između sebe, onda nemam ništa protiv. Smatram da je to odlična ideja. Ali, ako se termin regionalni odnosi isključivo na klubove iz bivše Jugoslavije, onda sam izričito protiv. Ne vidim zbog čega bi Slovenija trebalo da učestvuje u tome," rekao je sportski direktor NK Maribor, Zlatko Zahovič, za "Index.hr". Nista od Maribora :(
Kreator Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 (edited) Mozzart piše da onaj slovenac što je sad glavni baja,valjda šeferin se zove, razmišlja da napravi nekoliko regionalnih liga.mi zajedno sa grcima,turcima,rumunima,bugarima,makedoncima,albancima i crnogorcima, dok bi hrvati igrali sa madjarima,bih,slovacima,česima i austrijancima. Napravili bi i neku skandinavsku regionalnu ligu i neku sssr regionalnu ligu. Ala bi nas unakazili turski milioneri...rastavljali bi nas na sitne delove :( Edited December 9, 2016 by BlackGeorge
Malvo Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Turci nemaju razloga da igraju regionalnu ligu.
Milosh76 Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 A i gostovanje nasih klubova u Albaniji ili albanskih u Makedoniji nije bas dobro za bezbednost. Preracunao se mozzart po obicaju.
kud u maglu Simoviću Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 Bolje biti drugi u selu nego zadnji u gradu
Cash Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Doduse MB bi se bez problema borio za titulu u regionalnoj ligi. Tako da mi je čudna ta izjava ZZ-a.
Nikodije Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Mozzart piše da onaj slovenac što je sad glavni baja,valjda šeferin se zove, razmišlja da napravi nekoliko regionalnih liga.mi zajedno sa grcima,turcima,rumunima,bugarima,makedoncima,albancima i crnogorcima, dok bi hrvati igrali sa madjarima,bih,slovacima,česima i austrijancima. Napravili bi i neku skandinavsku regionalnu ligu i neku sssr regionalnu ligu. Ala bi nas unakazili turski milioneri...rastavljali bi nas na sitne delove :( u sportskim novostima tomislav zidak moli sukera i bobana da iskoriste svoj uticaj na cefurina kako bi hrvatski klubovi islu u reg. ligu sa madjarima, austrijancima, cesima... a ne u, citiram, balkansku krcmu. naravno lolcina za to, posto jedina regionalna liga na ovim prostorima koja ima smisla je ona koja spaja veliku cetvorku, sve ostalo je sviranje falusu, koji crni madjari i bugari... zna to i zidak, nego je nuzno to 1 neko prosipanje patriotizma. jal cokoladice, jal zelja za madjarima i austrijancima, sve je to 1 te ista bolest mozga.
MancMellow Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 dok bi hrvati igrali sa madjarima,bih,slovacima,česima i austrijancima. ma kako je to samo slatko, na šta li me to podseća, ne mogu da se setim...
kud u maglu Simoviću Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 u sportskim novostima tomislav zidak moli sukera i bobana da iskoriste svoj uticaj na cefurina kako bi hrvatski klubovi islu u reg. ligu sa madjarima, austrijancima, cesima... a ne u, citiram, balkansku krcmu. naravno lolcina za to, posto jedina regionalna liga na ovim prostorima koja ima smisla je ona koja spaja veliku cetvorku, sve ostalo je sviranje falusu, koji crni madjari i bugari... zna to i zidak, nego je nuzno to 1 neko prosipanje patriotizma. jal cokoladice, jal zelja za madjarima i austrijancima, sve je to 1 te ista bolest mozga. +1 crne su asocijacije na bilo šta istočnije od dunava i drine
MancMellow Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Ne, meni je super ono gde bi stavili srpske i albanske klubove u jednu ligu. Kako bi to izgledalo ne mogu ni da zamislim.
Nikodije Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 (edited) ja racunam da ovih 7 saveza (ex yu + madjari) koji su sastavili omladinsku regionalnu ligu je sasvim realna prica i za ligu velikih. sto se mene tice madjari nisu potrebni, ali neka bude, cisto da hrvatima bude lakse jer eto, to onda nije ex yu liga. Edited December 9, 2016 by Nikodije
Kreator Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 (edited) Znači vi ste listom protiv ove podele, koliko vidim? :) Meni lično je svejedno samo da nismo u istom košu sa albanskim timovima,sa njima ne možemo da igramo. Meni su draži grčki i turski timovi nego slovački i češki,pošto mislim da su jači. Kod bugara imamo ludogorec koji može da odere celu austrijsku ligu. A te austrougarske političke fore koje furaju hrvati me ne dotiču. :) Iovako će biti kako uefa odluči. Edited December 9, 2016 by BlackGeorge
MancMellow Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 da, to je ok, kao nekakva "panonsko-jadranska" ili tako nešto.
Recommended Posts