freakns Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 karo sam mandinga, karo sam mandinga, karo sam mandinga!a karacu ga opet!nesrecno makedonska, naguzio sam te i prosle sezone dva puta, pa sada ovo oma, jaki mlaz pravo u usta... lepo da pocnes da nosis sig "ja sam freakova kuckica"
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ja sam nakon onog Pejtonovog svršavanja po Baltimoru i mom fantasy timu digo' ruke od ovog kola. Ostao sam i bez igrača. Teško će se Vilson naigrati nakon dva fumble-a juče.
Mercuzzio Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ja izgubih od zlatnih pirata zbog retardiranog MJD. Sad mi je jedina nada da Alfred Morris ima manje od 5 poena
Ros Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 najtuznije od svega je da ce ili teacher ili ivan da izgube sa zaradjenih preko 120 poena, a neki bogalji ce pobediti sa manje od 90
freakns Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 sta je tuzno kada njih dvojica gube? :Di svi pobednici su imali preko 100 bodova... to sto ti i biljana platno belese nemate pojma o fantasyju ne znaci da nam je liga puna duduka koji ne mogu ni stotku da overe...
San Epifanio Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 (edited) Danas sam ocekivao neki naslov u Zurnalu tipa "Obrane Smokvice" i sl., ali izgleda da ne prate ovu nasu ligu. Sve u svemu cestitke JLP-u na fer i korektnoj borbi i puno srece u narednih cetri kola, a onda opet ubaci u Wilson-Bryant mod . Edited September 10, 2013 by San Epifanio
freakns Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Danas sam ocekivao neki naslov u Zurnalu tipa "Obrane Smokvice" i sl., ali izgleda da ne prate ovu nasu ligu. Sve u svemu cestitke JLP-u na fer i korektnoj borbi i puno srece u narednih cetri kola, a onda opet ubaci u Wilson-Bryant mod .a dobro, bicete na SOSu verovatno
San Epifanio Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 a dobro, bicete na SOSu verovatnoA to je verovatno kod Loknera. Kad?
Apollo Creed Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Jel moze neko pojasnjenje oko bodovanja; na koju foru mi je Edelman doneo 20 pts, kad je imao 4 rushing yds i 78 passing yds!?
San Epifanio Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Jel moze neko pojasnjenje oko bodovanja; na koju foru mi je Edelman doneo 20 pts, kad je imao 4 rushing yds i 78 passing yds!? klikni na njegove bodove pa ces dobiti listu sta je sve bodovano. U nekim ligama se boduje i broj kompletiranih pasova ili osvojene jarde nakon panta...
Apollo Creed Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) Aha, hvala; sad sam video-boduje se poen po kompetiranom pasu. Nisam obratio paznju na bodovanje u ligi,al mi ovo deluje prilicno suludo. Evo, recimo, ovaj baja je sinoc imao 13 rec. za 78 yds, bez TD; da je neko drugi imao 1 rec. za 78 yds i 1 td imao bi 5-6 bodova manje!? Edited September 13, 2013 by Apollo Creed
San Epifanio Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Nekako preziveh ovo divljanje od strane Arona Rodzersa i DeSon Dzeksona. Od mojih odvalili Pjer Garson, Dzimi Grejem i odbrana Sietla. Sve u svemu jos jedna pobeda protiv neugodnog rivala
Recommended Posts