Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

Jedan od komentara na vest...

Koje godine?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Evo ja ću, pre nego što dođe vesela družina:

Jadni grobarčići, šta im rade...

Sram te bilo da ih ovako (in)direktno prozivaš, kao da ne znaš za one silne probleme sa živcima i dijarejom usled pritiska sa naše strane brda...

Posted

pa kad bolje razmislim i jesmo krivi, čovek treba da pazi koga pušta u kuću. mada, da ih nismo pustili i zbog toga bi bili kažnjeni. okreni obrni, krivi smo.

u svakom slučaju mislim da treba pretresti još jednom sve naše igrače, a neke i malo batinati operativno obraditi. ko zna kakve će još krivice da isplivaju.

Posted

moramo da se stabilizujemo, i da za početak odredimo ko će otvoriti novi topic umesto pokojnog žara. poll bi nam ekipica™ uzjebala odmah. dajte ideje.

ja sam za dranatu ili mayday

Posted

Totalno nebitno ko ce naredne cetiri godine otvarati topic ...

Posted

Groblje, nemojte biti malodušni. Ovo proleće je donelo mnogo toga dobrog: Lukač je odličan golman, tu smo mirni par godina, Vulićević konačno solidno rešenje na beku, Drinčić pravi komandant na sredini terena, mislim i da Lazović može mnogo da nam pruži, klinci koji ulaze u tim takođe. Odigrali smo nekoliko odličnih utakmica ali i nekoliko loših, svaka čast Vojvodini koja nam je pošteno uzela bod na JNA i posebno Napretku koji nas je taktički rasturio. Biće bolje. Nemamo za čim da žalimo, ipak smo titulu izgubili od jedne perfektno selektirane i odlično vođene ekipe koja je, uz to, u stravičnom naletu i usponu forme.

Obzirom da inače titule osvajamo jedino uz pomoć generala Tempa, Suda udruženog rada, Mirka Marjanovića i Tomislava Karadžića, ove godine smo makar pružili dostojan otpor. Navikavajte se na otpor.

Dođite na JNA da u poslednjem kolu pozdravimo naše fudbalere i otplačemo što se u Srbiji konačno živi bolje.

http://youtu.be/hDUKyZ9Sq0g

Posted

Groblje, nemojte biti malodušni. Ovo proleće je donelo mnogo toga dobrog: Lukač je odličan golman, tu smo mirni par godina, Vulićević konačno solidno rešenje na beku, Drinčić pravi komandant na sredini terena, mislim i da Lazović može mnogo da nam pruži, klinci koji ulaze u tim takođe. Odigrali smo nekoliko odličnih utakmica ali i nekoliko loših, svaka čast Vojvodini koja nam je pošteno uzela bod na JNA i posebno Napretku koji nas je taktički rasturio. Biće bolje. Nemamo za čim da žalimo, ipak smo titulu izgubili od jedne perfektno selektirane i odlično vođene ekipe koja je, uz to, u stravičnom naletu i usponu forme.

Obzirom da inače titule osvajamo jedino uz pomoć generala Tempa, Suda udruženog rada, Mirka Marjanovića i Tomislava Karadžića, ove godine smo makar pružili dostojan otpor. Navikavajte se na otpor.

Dođite na JNA da u poslednjem kolu pozdravimo naše fudbalere i otplačemo što se u Srbiji konačno živi bolje.

http://youtu.be/hDUKyZ9Sq0g

dobar drug mog pradede, pricao mi je puno o njemu. :)

Posted

ovo je stvarno do jaja. pokrenes hajku o abho koji su grobari stavili na sever, pretreses i igrace Partizana i onda kada sokantno i neocekivano gosti izdivljaju ti kaznis domaci tim.

Posted

Nema nam druge, vreme je za gerilu!

Beabatochachin Dem

Posted (edited)

@pavl^ne

Nego kako, molicu lepo. Sta si ti mislio, da je 1Sajber >> 2Pickoustog? Nije mu Saja do jaja, bre.

Edited by Њујоркер
Posted

Nema šanse to da se sprovede. It's too much.

Posted

Eh, koliko smo samo puta mislili da bi nešto bilo too much...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...