Anonymous Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 On 3/18/2018 at 8:16 PM, ivy said: krenuli smrckovi na Fruskoj Uf, sam ovo više puta video, ali nisam smeo da berem.
ivy Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 jos bolje vise za mene :P izgleda da ce biti dobra berba jer samo dok smo prosli preko brda bez ikakvog zadrzavanja smo nasli tri gljive..treba se tamo vratiti prvom prilikom cim otopli ali napravila sam epohalnu gresku nekim gljivarima sam otkirila tajno mesto a jbga kad smo setali njime i nalazili gljive na licu mesta :/
ivy Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 (edited) ovo ce biti IT sezona za smrcak,kao ona pre nekoliko godina(nema sanse da se setim koliko,sigurno imam negde neki fotku sa datumom..) ovo ja poznanica danas nasla na Fruskoj Edited March 25, 2018 by ivy
ivy Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 (edited) smrcak sotiran na masalcu,varivo od koprive i salata zelena sa masalckom i ljubicicama :prolece: :love: potcetio me fb da je pre 5godina bila poslednja najezda smrcka..okacicu i sliku kasnije Edited April 7, 2018 by ivy
ivy Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 (edited) ovo smo nabrali za dva sata na brdu ovlas setajuci okolo Edited April 7, 2018 by ivy
katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Odavde sam minimalno nabrao jer su jos male. Na drugom panju nije bilo ovoliko al su lepo porasle. Ove bi danas mogle da budu ko bombona (ako ih izvesni fantom nije sve nabrao, ordinira jedan lik sa kesama i pobere sve zivo u mom lovistu) Sreca da ih nisam juce jeo jer mi danas nista nije dobro. Tacno bih se tripovao da je od pecuraka. Danas su vec bile deo rucka Super je jablanovaca al moram da nadjem sumsko pile. Ima ga na pjaci, al hocu ja da ga nadjem. Edited April 15, 2018 by katamaran
Hippie Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 If you see a fairy ring In a field of grass Very lightly step around Tiptoe as you pass Last night fairies frolicked there And they're sleeping somewhere near If you see a tiny fay Lying fast asleep Shut your eyes and run away Do not stay or peep And be sure you never tell Or you'll break a fairy spell
katamaran Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Zova krenula da cveta... Na brankovom mostu vec full procvetala (ta je naravno zatrovana) a u mom lovistu (suma) tek pocinje da cveta(manje sunca). Video sam jedno drvo sto se poprilicno belilo al 90% cvetova su bile samo bobice. Idem i sutra al cisto sumnjam da ce biti spremne za branje. Nadam se da ce do sledeceg petka spojiti pet dana bez kise pa da krenem u trku sa babama za dragoceni cvet. Prosle godine nisam ni napravio sok jer je padala kisa na svakih 2-3 dana dok je cvetala (pravilo je da se ne bere na manje od 5 dana od poslednje kise)
kud u maglu Simoviću Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 ovo je ozbiljan kapitalac. koje je sorte?
ivy Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 (edited) kraljevski vrganj Edited May 20, 2018 by ivy
Recommended Posts