Jump to content
IGNORED

the americans

luba

Recommended Posts

Posted

Jao, nemojte me sada paliti. Rešio sam, ali sad definitivno™ da čekam da se završi, pa sve odjednom.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sludge Factory

32

• Milosh76

16

• malkin

13

• Ryan Franco

11

• 2 weeks later...
Posted

Amerikaci dominiraju scenama ove godine. I u prosloj i u ovoj epizodi jeza podilazi.

Posted

Ja ću kao Lrd. Kad budem sastavio pet epizoda maraton, ima da se onesvestim. 

Posted

gde ste našli 2 epizodu u pristojnom stanju?! može i na pm. sve što sam ja kupio ne može da se gleda.

Posted

kakva ljubavna scena, on ona i klješta. nema dalje, vrh vrhova. Amerikanci su nešto najbolje na teveu.

• 2 weeks later...
Posted

Stvarno fenomenalna scena, oboje su sašili jako i do kraja™

Ova poslednja epizoda, iako je izgledala kao filler, isto odlična.

Posted (edited)

negde sam pri kraju druge sezone. povremeno krene da dosađuje i da ima filer epizoda dok ne dođe do onoga to su na kraju ucrtali kao kulminaciju, ali drži pažnju.

ima par fenomenalno napisanih likova kao gaad i marta. stvarno sam oduševljen njima.

interesantno mi je koliko je dobro napisan prodavac koji filipu proda kamara. 

ima tih mijatura. npr kada se susretnu gaad i arkadi kada gaad napravi referencu na njihov odnos kao odnos između rusije i amerike - strah od međusobnog samouništenja.

Edited by Ravanelli
  • 1 month later...
Posted

Amerikanci gaze. Iz epizode u epizodu ispituju nove teritorije. Dosli su u fazu kad suptilnoscu sve postizu. Glumci briljiraju. 

Jedna od najboljih serija ever.

Posted

Amerikanci gaze. Iz epizode u epizodu ispituju nove teritorije. Dosli su u fazu kad suptilnoscu sve postizu. Glumci briljiraju. 

Jedna od najboljih serija ever.

+1

šiju i Rejlana, to čak i ti moraš da priznaš :D

Posted

Pratim, mnogo jaka serija

Posted (edited)

Krećem sa Justified poslednja sezona, a posle ovo.

Samo, teško bilo šta šije Rejlana...

Edited by Glas RazumaN
Posted (edited)

ove poslednje dve epizode malo smorile. gledao sam vrteći telefon paralelno. ovo sa babom u repair shopu je očajno.

marta mi jako slabo reaguje na olovku, a ako laže sebe moglo se malo drugačije prikazati.

Edited by Ravanelli
Posted

cela serija je na nivou decje pozorisne predstave, totalni urnebes.

Posted (edited)

Poslednje dve epizode nije bilo ni jedne jedine gole osobe. Čak i klinac u podu krije slike riba u kostimima. Ostalo je nejasno koju verziju Trona je Stan dao klincu.

Makar je "mala Liza" saznala više o roditeljima.

Oko repair shopa, jadno ubistvo, čak je i mladi Benoît Poelvoorde sa mnogo više stila ubijao starice sa teškim srčanim problemom. A, taj nije uspeo da ubije Cezara tokom celog trajanja Olimpijade.

Slažem se sa McCabeom, odsustvo scene lezbejskog seksa između Annet Mahendru i Katje Herbers naprosto je nedopustivo. Uludo su trošili onolike scene u ovoj sezoni. A, i ovoga naučnika sad više uzbuđuju slike aviona od nje. Slabije se troše misaono, mnogo su jači akciono.

Edited by Ajant23