Fins fleet Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Krenuo gledati, zanimljivih prvih par epizoda. Deluje mi da ima potencijala da bude bolje od Homeland-a.
gagorder Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 imam withdrawal symptoms. evo malo, jes da se samo smeška i da uglavnom colbert melje ...
Feindouno Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sinoc sam zavrsio drugu sezonu.Odlicna serija, hvala svima koji su mi je preporucili na 'omiljene serije'. Prva sezona mi je bila sasvim solidna i dovoljno dinamicna da drzi paznju i da me ne nerviraju neki sitni propusti za koje se Uajni hvatao ali druga je jebeno spektakularna! Na nivou mnogo poznatijih i hajpovanijih serija i meni licno dosta bolja od kojekakvih Homelanda, Hanibala i ostalih recentnih hitova. Toliko mi je dobra bila ta druga sezona da me cak ni djeca nisu nervirala kao sto me nerviraju u SVIM serijama.
malkin Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 zna Fei ^_^ ne bi valjalo da je drukčije ovo za decu s obzirom na to koliko postaju oboje bitni kako protiče vreme. Pejdž bre ne možeš da ne voliš.
malkin Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 bijedni prepisivači. želim im otkazivanje posle treće epizode:
Lrd Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 bijedni prepisivači. želim im otkazivanje posle treće epizode: Brate...Pa ovo deluje kao da 'ladno može da padne tužba za plagijat.
luba Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 koliko je dobra druga sezona, neverovatno kako drzi nivo i u biznis i u privatnom delu. sve gustiram da probam da razvucem do trece, ali nema sanse. oni flesbekovi sa susretima sa drugom sliperkom, scenska vezba.
Sludge Factory Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Kakva pizdarija je ova serija, to nije normalno!
Recommended Posts