Jump to content

Sergej Trifunović i VB, licimur(tm) ili ne?

Featured Replies

ja sam cuo da je sve namestaljka, da je devojcica primila pare od imousna da se bas sad razboli.volim ovaj forum, toliko humanista na jednom mestu.

• Replies 1.4k
  • Views 122.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ljudi, ocekujete nemoguce.  Suludo je ocekivati da (drzava?) Srbija resi problem oko slanja dece na lecenje u inostranstvo. Ocekivati isto to od Sergeja je jos ludje. Hvala mu za sve sto je uradio i

Posted Images

Video sam milion puta kako javne licnosti dodju u emisiju, urade bas to sto si napisala: apeluju da se pomogne tom i tom i preskoce onaj drugi deo sa napusavanjem gledaoca. Nijedan od tih apela nije proizveo ovaj efekat...Jbg, svidelo se to nama ili ne, kljuc je upravo u tom napusavanju gledaoca
pa ja i prvi deo dozivljavam kao nekakvo 'napusavanje' (kaze on i tu 'vi sto glasate mozete odvojiti...'). drugi deo, medjutim, je prelazak svake granice, kao sto rekoh ono meni izgleda kao prebacivanje licne krivice na gledaoce.edit: sad sam morala da ga gledam ponovo da bih razjasnila :D - 'drugi deo' je ono posle aplauza. da je tu ucutao i odjavio se mislim da bi bilo manje stete u ovoj akciji.

Edited by estel

jadni gledaoci :(

meni? ne govori mi nista specijalno, ne znam na sta mislis.
Ne znam ni ja. Meni lici na licnu promociju. Eto sad moram i da zapevam, iako to ne zelim.

Zar se ne bi vise promovisao ulaskom u VB? Jos bi i kintu zaradio

...

Edited by ToniAdams

De si Toni :fantom:

yo!

yo yo!

potpuno je retardirano prebacivanje ovog topika na deponiju.retko korisna tema.
Koristio si ne PC reč :mad:Inicijalno je otvoren na deponiji kao dete riality teme, ali, pošto je prerastao roditelje, u svakom pogledu, napredovao je do društva, ili, što bi se reklo, do deponije za odrasle.
Ne znam ni ja. Meni lici na licnu promociju. Eto sad moram i da zapevam, iako to ne zelim.
dobro, bre, bergasa, sta ces ti da uradis da pomognes devojcici osim sto ovde kenjas po sergeju?

ok, sori, mislio sam da je otisao u suprotnom smeru.

dobro, bre, bergasa, sta ces ti da uradis da pomognes devojcici osim sto ovde kenjas po sergeju?
Opa, primilo se .

Edited by bergasa19

Pa neka jeste i lična promocija, meni ne smeta sigurno. Ako čekamo samo vitezove čista srca da spasavaju bolesne devojčice, bojim se da ćemo se načekati, ne samo zato što su takvi retki, nego i jer su prilično trapavi sa parama. Više mi smeta ovo:9302928199dbcab1b680e6802e057614_normal.jpegIstok Pavlović@istok18hOtišao malopre sa Sergejem T. do banke da uplatimo za Tijanu, unutra je već bilo nekoliko ljudi iz istih razloga. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527081_475127952560586_1495578606_n.jpg

^shvaticu to kao nista

Edited by orderka