Jump to content
IGNORED

Sergej Trifunović i VB, licimur(tm) ili ne?

dillinger

Recommended Posts

Posted
Ova zemlja ima para za razne budalaštine,
meni je isto ovo trn u okukako nema za pomoć decibtw, decu bih izdvojila, razumem da ne može cela populacija da se pokrije, ali dečja bi sigurno moglakako je moguće da neki pojedinac odlučuje da će od mojih para da sponzoriše ako neko hoće da kupi fiću ?bože, koji smo mi zombiji, u ovoj zemlji sve može da prođe, užas
Posted (edited)
Pa možemo o tome da raspavljamo, ja, eto mislim da je ST negde pri dnu liste ljudi, vezano za konkretni događaj, koji treba da bude posut govnima. Ti i Kauboj mislite drugačije, i to je OK. Ajde da vidimo, raspravljaćemo još dosta o ovome. Ne kažem da sam ultimativno u pravu.Ja ću da dignem temu gore na Društvo, nadam se da se time neće upropastiti.
Nas nekoliko na ovom forumu protiv armije odusevljenih diljem neta. Edited by bergasa19
Posted
Može li mi se objasniti šta je tu isfolirano i ljigavo?
Ma, ne mislim da je isfolirano i ljigavo, trebao sam koristiti navodnike... Bilo sta da je uradio a da je postigao ovakav rezultat, dobio bi od mene aplauz. Potpuno se slazem sa ovim sto je uradio. Da je dosao zbog samopromocije, vise bi se promovisao da je usao u VB, zar ne? Jos bi i pare namlatio.Da li bi klinki bilo bolje da je ST sedeo kuci pokriven usima? Ne bi.Da li treba da budemo srecni sto ove stvari u nasoj zemlji funkcionisu ovako? Naravno da ne treba. Bilo bi lepo kada bismo to promenili u sto skorijoj buducnosti, ali SADA ove stvari funcionisu ovako i ta klinka ne moze da ceka tu buducnost.
Posted
I to nije prosuo po RZZO ili predsedniku vlade (iako mu je etar to dozvoljavao)
nije bas da nije, prvo je pomenuo da se daju milioni za Milidina Kovacevica, a posle se pokenjao na nas koji gledamo VB :(
Posted (edited)

pa i neka je

Nas nekoliko na ovom forumu protiv armije odusevljenih diljem neta.
da, da je kojim slucajem neko sa foruma npr uradio istu stvar, drugacije bi pevao Edited by orderka
Posted
a posle se pokenjao na nas koji gledamo VB :(
ja sinoć, a nakon saznanja da ovde ima dosta ljudi koji to gledaju, pokušala i odustala nakon pola sataa zbilja sam se trudilajedino što sam zaključila da su tamo neki zbilja na granici debilitetaostalo je bezobrazno, a prostakluk , malograđanština i poluobrazovanost je zajedničko svima
Posted
Radisa, ne razumem zasto obrces teze. Prvo, taj covek je prvi prosuo kofu™ krijuci se iza humanitarnih razloga. I to nije prosuo po RZZO ili predsedniku vlade (iako mu je etar to dozvoljavao) vec je svoj gerila minut iskoristio da se random i generalno posere po gledaocima VB (sto je jako popularno u poslednje vreme) bez da ih pita jesu li humani i ucestvuju li u ovakvim akcijama. On je, genijalan kakav jeste, pretpostavio da je sve to fukara i "odlucio je da im pokaze".
prvo, da se razumemo, kako je neko vec napisao, volem da ne volem ST (jos od kada sam mu kao petnaestogodisnjakinja - mladost ludost - trazila autogram posle neke predstave u Pozarevcu a on se ponasao kao nadobudno govedo. zato je Vojin Cetkovic bio mica :D) - ali, ima ovde nekoliko momenata, neki su mu olaksavajuci a neki otezavajuci:- da je opleo iskljucivo po RZZO, predsedniku vlade, drzavi (a jeste opleo i po drzavi), i da je cela akcija usmerena samo ka drzavi, devojcica bi nazalost umrla cekajuci resenje; to je valjda svima jasno.- opleo je po publici VB jer se nasao u emisiji koju ta publika gleda. mislim, da ga je neko pozvao u drugi dnevnik sigurno bi mogao da smisli neku zvaku da oplete po gledaocima drugog dnevnika i emotivno ih uceni slicno kao ove (npr onaj nacionalisticki momenat 'budite veci srbi od hrvata').do tog trenutka akcija je OK (ok za date okolnosti - hitnost, situacija u drzavi itd.), ali onda dolazi momenat gde on maltene isazuje licnu mrznju prema ljudima koji glasaju u VB, kao da je njihova duznost da resavaju ovakve slucajeve ili cak krivica sto ljudi u Srbiji umiru bez novca za operaciju. pa nakraju svega onaj demonstrativni odlazak. da nije bilo ovog drugog dela ne bih imala mnogo sta da mu zamerim, njemu licno (sem sto je ST, je li), prosto je problem u sistemu. zbog ovog drugog dela razumem tebe, bergasu i ljude koji ovo prosto ne mogu da progutaju samo kao "pa uradio je pravu stvar"najveci zal je sto se sad na ovo ne kalemi neki veci pokret resavanja ovog problema onako kako on treba da se resava, tj. sto niko ne priupita ministarku zdravlja zasto drzava nema para za ovakve slucajeve (a ima za miladine).
Posted

Da ali taj drugi deo je on.

Posted

ali sa druge strane, akcija ne bi imala ni približno odjeka da se nije pokenjao po VB, jer je to bio okidač za ono silno šerovanje i iskazivanje kulosti™ po fejsbuku

Posted
Da ali taj drugi deo je on.
pa znam. a dobar deo publike se izgleda popalio bas na taj deo, sto je super za devojcicu, ali ne valja za drustvo (a ti aj' sad budi pametan kad dete umire), jer tu je onda problem ono sto je kauboj rekao - kad se sledeci put ponovi nesto slicno, bice "vidi ovog imitira Sergeja!"
Posted

Da li ti nesto govori onaj plakat za koncert koji sam stavio gde ce on licno i personalno svirati i zakazan je za 13. april?

Posted (edited)
ali sa druge strane, akcija ne bi imala ni približno odjeka da se nije pokenjao po VB, jer je to bio okidač za ono silno šerovanje i iskazivanje kulosti™ po fejsbuku
e vidis ja uopste nisam sigurna da je ovo tacno. pogledja ponovo video, mogao je da preskoci onaj drugi deo; ako nije hteo da se zadrzava, mogao je da kaze nesto u fazonu "mislim da je ovo hitnije od VB, ja sam rekao sta sam imao, sad je na vama", bilo sta sto nije maltene licno okrivljavanje gledalaca za neciju smrt.edit: hocu da kazem, mogao je, ali onda ne bi bio ST :) Edited by estel
Posted
e vidis ja uopste nisam sigurna da je ovo tacno. pogledja ponovo video, mogao je da preskoci onaj drugi deo; ako nije hteo da se zadrzava, mogao je da kaze nesto u fazonu "mislim da je ovo hitnije od VB, ja sam rekao sta sam imao, sad je na vama", bilo sta sto nije maltene licno okrivljavanje gledalaca za neciju smrt.edit: hocu da kazem, mogao je, ali onda ne bi bio ST :)
Video sam milion puta kako javne licnosti dodju u emisiju, urade bas to sto si napisala: apeluju da se pomogne tom i tom i preskoce onaj drugi deo sa napusavanjem gledaoca. Nijedan od tih apela nije proizveo ovaj efekat...Jbg, svidelo se to nama ili ne, kljuc je upravo u tom napusavanju gledaoca
Posted
Da li ti nesto govori onaj plakat za koncert koji sam stavio gde ce on licno i personalno svirati i zakazan je za 13. april?
meni? ne govori mi nista specijalno, ne znam na sta mislis.