nesha taxista Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Vozači na telefonu koji ne obraćaju pažnju na saobraćaj mi najviše smetaju. Ne mogu da kažem da me dovode do usijanja jer se trudim da se u saobraćaju ne nerviram, ali mi definitivno ovo smeta. Naročito tipovi kojima kad skreneš pažnju još te onako gledju u fazonu ''Šta me gledaš, vidiš da vodim važan razgovor'.
Tale Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Da sam jutros imao neku štanglu verovatno bih je upotrebio.. Lik je ispuzao u centru Žarkova iz autobuske baštice u desnu traku i na moje blicanje da doda gas i da se uključi je 'ladno kočio!!! Iza mene gungula, otvorio nam se semafor i svi ubrzavaju a on koči.
fragand Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Prolazim u bloku kroz ajmfor, iliti prolaz da bacim djubre kad me neko grunu u ruku i okrenu me.Nindza biciklista se necujno privukao i udario u ruku.I video sam prvi put bliceve da rade u glavnom nam gradu na semaforu na prerani start.
Tale Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 A kasni start? Takoreći nazadovanje? Ili za ovakve "majstore"?
gone fishing Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) Prolazim u bloku kroz ajmfor , iliti prolaz da bacim djubre kad me neko grunu u ruku i okrenu me.Nindza biciklista se necujno privukao i udario u ruku.I video sam prvi put bliceve da rade u glavnom nam gradu na semaforu na prerani start.ajnfor ne ajmfor^^ ono na prvom snimku nisam siguran da li je baš ubacio u rikverc ili su se kola sama curiknula kada je probao da ubode 1 brzinu, sada sam ponovo pogledao izgleda da je neka nizbrdica tu i kada je pustio kočnicu kola su krenula nazad, ništa strašno -_- Edited April 2, 2013 by gone fishing
Shan Jan Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja imao pre par dana situaciju kad mi zmigao iz desne trake jedan auto. Budem kulturan i propustim ga malo ispred raskrsnice al ne stize da se ubaci u traku levo od mene za skretanje. I sad krece zeleno i majmun potpuno opusteno stoji ispred mene, daje zmigavac za levo i ceka. Prvo sam ceko par sekundi kulturno onda poceh da trubim, derem se, ludim.. cak sam skidao pojas misleci se da izadjem iz kola. Kad mu je konacno bilo zeleno za skretanje udostojio se da ode. Zapravo najvise sam poludeo sto sam mu lepo napravio mesto a onda ga bolo kurac i natrtio se ko da pravila za njega ne vaze. Majmuncina.
Moća Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Kako se vozi u BG-u ono je strava i užas i sramota najveća.
TheBigFlegma Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja imao pre par dana situaciju kad mi zmigao iz desne trake jedan auto. Budem kulturan i propustim ga malo ispred raskrsnice al ne stize da se ubaci u traku levo od mene za skretanje. I sad krece zeleno i majmun potpuno opusteno stoji ispred mene, daje zmigavac za levo i ceka. Prvo sam ceko par sekundi kulturno onda poceh da trubim, derem se, ludim.. cak sam skidao pojas misleci se da izadjem iz kola. Kad mu je konacno bilo zeleno za skretanje udostojio se da ode. Zapravo najvise sam poludeo sto sam mu lepo napravio mesto a onda ga bolo kurac i natrtio se ko da pravila za njega ne vaze. Majmuncina.Sreća njegova da mu se upalilo zeleno za skretanje, ne zna koliko blizu smrti je bio.
fragand Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 i ne mogu da nadjemima jedan sto je sredio kibizfenster, vozio faca po spoljnem zidu kuceali nadjoh:kad se setim kako sam istrcavao iz kola da ih sprecim da ne udare parkirana na poledici u onoj ulicici na kraju malog tasa ispod tehnoloskog i bese kolubare, a bosanska poledica dodje jugicu krajaa nedavno je i jedna zenskica zavrsila tako sa jugicem u kanalu zbog kocnicasvi zivi i zdravi
Indy Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 ... kada je pustio kočnicu kola su krenula nazad, ništa strašno -_-Samo se pada na vozackom ispitu za to.
Tale Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) ajnfor ne ajmfor^^ ono na prvom snimku nisam siguran da li je baš ubacio u rikverc ili su se kola sama curiknula kada je probao da ubode 1 brzinu, sada sam ponovo pogledao izgleda da je neka nizbrdica tu i kada je pustio kočnicu kola su krenula nazad, ništa strašno -_-Pogledaj ponovo, vidi se kad se uključi rikverc svetlo. A jeste uzbrdica, ovo je semafor kod BIP-a (ka Topčiderskoj zvezdi). Edited April 3, 2013 by CTale
Have_Fun Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Meni dve stvari. Ne davanje žmigavca, ali posebno ono kada čekaš da se uključiš na put s pravom prvenstva i onda mamlaz stigne do tebe, pa da žmgiavac kada već skrene.Na ovo sam mozda i najvise alergican, takozvano "srpsko skretanje"I nervira me kad mi se neko bez razloga nabija i drzi dugo svetlo. Sa jednim bajom sam se jurio dobrih 30km. Prvo se on nabio iza i upalio duga, ja vozio oko 70tak u koloni, dam mu zmigavac da me obidje, jer ludim, on nista.. ja onda namerno usporim, uspori i on.. zatim sam celu duzinu puta od jbm li ga, ima nekih 10tak km vozio 20-30km/h da bih nervirao mamlaza, koji nije odustajao. E a onda, kad me je obisao, nagario sam ga, nabio mu se u branik, popalio duga svetla i maglenke pride, i tako jahao iza njega. Par puta je stajao sa strane, davao zmigavce, ali neeee.. obidjem ga, pa stanem i ja i kad predje ispred, ja ponovo za njim sa svim mogucim svetlima.Ugradicu i reflektore za ovakve tipove.I nerviraju me automobili sa halogenim svetlima, koji ti drze dugo dok ti idu u susret. Mom ortaku je jedan tako drzao, i ovaj blica da skrati, blica blica blica, nista.. na kraju je namotao na njega, presao u njegovu traku pa se vratio, ovaj se iscimao, jedva je zadrzao auto na putu... mislim da je naucio lekciju.
Recommended Posts