Jump to content

Kuvajmo sa Wallom

Featured Replies

uf bre, ja sirce mogu da pijem malo razblazeno :D

ja volim da kad se pojede salata pa ostane onaj sokić dole od sirćeta i uljeta i možda još nečega, da ga popijem :)

• Author
  On 22. 4. 2013. at 15:17, Amelija said:
šta će ti glupo sirće za paradajz, svaštapa ni za krastavce ti ne treba, staviš jogurt i/ili pavlaku i beli luk i to je tobtw a zašto ne ulje?za zelenu salatu mora ulje, barem malo, barem neko
  On 22. 4. 2013. at 15:19, renne said:
Da, zaista, šta će sirće u paradajzu.A što ne staviš limun ili limetu umesto sirćetaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
A šta mene pitate.Znam samo da nikad nisam jeo paradajz, ne volim ni da ga vidim.
  • Author
  On 22. 4. 2013. at 15:22, Amelija said:
ja volim da kad se pojede salata pa ostane onaj sokić dole od sirćeta i uljeta i možda još nečega, da ga popijem :)
E to kad vidim :puke:
  On 22. 4. 2013. at 15:24, wall said:
A šta mene pitate.Znam samo da nikad nisam jeo paradajz, ne volim ni da ga vidim.
e ma nemoj, rekao si da je sirće verovatan razlog zašto ne jedeš paradajzno izgleda da je to bilo samo izvlačenje :D

Pa koga da pitam :DProbaj limun u zelenoj salati. Madani dalje ne razumem zašto ne uljeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

sto je zena donela sa kalenica neki kao cheri al' nije nego je onako duguljast, mrtva usta da ga jedu :ST:

da, limun svakako može umesto sirćetaa i ja željno čekam odgovor za uljemada će na kraju verovatno odgovor za sve biti "mrzim svo povrće i salate, sranje je" :D

• Author
  On 22. 4. 2013. at 15:25, Amelija said:
e ma nemoj, rekao si da je sirće verovatan razlog zašto ne jedeš paradajzno izgleda da je to bilo samo izvlačenje :D
  On 22. 4. 2013. at 15:26, renne said:
Pa koga da pitam :DProbaj limun u zelenoj salati. Madani dalje ne razumem zašto ne uljeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
:DMa to ja lutam u dijagnostici, šta mi fali i što jedini u familji ne volim povrće.

nema šta tu mnogo da se filozofirane-maš poj-ma :fantom:

apsolutno se slažem sa ameli oko zelene salateulje jeobavezno, a b. luk je sjajan uz z. salatuto naučila davno u zagorju@cmrlj, hvala za info, al' mnogo to skupoa nije baš da mi treba oglavu

• Author

:(Nije lepo. Možda imam urođenu alergiju na povrće.

Ma ja lepo kažem uktao mu kojot nalog, nije to naš volПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Author
  On 22. 4. 2013. at 15:31, duda said:
apsolutno se slažem sa ameli oko zelene salateulje jeobavezno, a b. luk je sjajan uz z. salatuto naučila davno u zagorju@cmrlj, hvala za info, al' mnogo to skupoa nije baš da mi treba oglavu
Bravo za bluk!Sad probao, konačno ima neki ukus.