Amelija Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 ja volim da kad se pojede salata pa ostane onaj sokić dole od sirćeta i uljeta i možda još nečega, da ga popijem :)
wall Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 šta će ti glupo sirće za paradajz, svaštapa ni za krastavce ti ne treba, staviš jogurt i/ili pavlaku i beli luk i to je tobtw a zašto ne ulje?za zelenu salatu mora ulje, barem malo, barem neko Da, zaista, šta će sirće u paradajzu.A što ne staviš limun ili limetu umesto sirćetaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2A šta mene pitate.Znam samo da nikad nisam jeo paradajz, ne volim ni da ga vidim.
wall Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 ja volim da kad se pojede salata pa ostane onaj sokić dole od sirćeta i uljeta i možda još nečega, da ga popijem :)E to kad vidim
Amelija Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 A šta mene pitate.Znam samo da nikad nisam jeo paradajz, ne volim ni da ga vidim.e ma nemoj, rekao si da je sirće verovatan razlog zašto ne jedeš paradajzno izgleda da je to bilo samo izvlačenje :D
renne Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Pa koga da pitam :DProbaj limun u zelenoj salati. Madani dalje ne razumem zašto ne uljeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Čutura Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 sto je zena donela sa kalenica neki kao cheri al' nije nego je onako duguljast, mrtva usta da ga jedu :ST:
Amelija Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 da, limun svakako može umesto sirćetaa i ja željno čekam odgovor za uljemada će na kraju verovatno odgovor za sve biti "mrzim svo povrće i salate, sranje je" :D
wall Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 e ma nemoj, rekao si da je sirće verovatan razlog zašto ne jedeš paradajzno izgleda da je to bilo samo izvlačenje :D Pa koga da pitam :DProbaj limun u zelenoj salati. Madani dalje ne razumem zašto ne uljeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2:DMa to ja lutam u dijagnostici, šta mi fali i što jedini u familji ne volim povrće.
duda Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 apsolutno se slažem sa ameli oko zelene salateulje jeobavezno, a b. luk je sjajan uz z. salatuto naučila davno u zagorju@cmrlj, hvala za info, al' mnogo to skupoa nije baš da mi treba oglavu
wall Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 :(Nije lepo. Možda imam urođenu alergiju na povrće.
renne Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ma ja lepo kažem uktao mu kojot nalog, nije to naš volПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
wall Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 apsolutno se slažem sa ameli oko zelene salateulje jeobavezno, a b. luk je sjajan uz z. salatuto naučila davno u zagorju@cmrlj, hvala za info, al' mnogo to skupoa nije baš da mi treba oglavuBravo za bluk!Sad probao, konačno ima neki ukus.
Recommended Posts