wall Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 To ja objašnjavam da postoje ozbiljne stvari i ozbiljne stvari.
Čutura Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 pa jbg, za ovo ti ne treba nikakva vestina, samo malo strpljenja..
wall Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 pa jbg, za ovo ti ne treba nikakva vestina, samo malo strpljenja..Ih nisi ni svestan koliko se meni pitanja mota po glavi dok prčkam tako nešto.Kada, koliko, još malo, gusto, retko...
Kelt Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 toplo preporučujem Rouxbe cooking school, koji može da se nađe u određenim piratskim zalivima. Ja sam kao nešto naučio, ali uvek moram prvo da odgledam filmić pa da kuvam
Kelt Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Walle, gde si Nisam valjda ubio topik previše kvalitetnim izvorom informacija...
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 zacin za pecenje krompiranesto najbolje ikada. kupljeno u inozemstvu, jel mozda neko naleteo na ovo u srbiji?
Аврам Гојић Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Eh....Jok. Ali ja pravim svoj zacin, tako sto pomesam Delezovu Cajun mesavinu zacina sa horgoskom slatkom alevom i sveze istucanim kuminom. Dodam soli, ulja i time namazem krompire.
wall Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Walle, gde si Nisam valjda ubio topik previše kvalitetnim izvorom informacija...Tu sam.Samo mirno, ovaj topic je neuništiv.A ako se nije dalo primetiti, ne kuvam ja svaki dan. :D
Mark Rothko Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 najjednostavniji recept, a jedan od najukusnijih su njoki ala sorentina. treba ti jos pasata od paradajza, mocarela i parmezan i par listova bosiljka.skuvas njoke u slanoj vodi (gotovi su cim plivaju na povrsini), pomesas sa paradajzom, odozgo pobacas na kockice naseckanu mocarelu i pospes parmezanom. zapeces to lepo u rerni, recimo na 180°C, dok se lepo sir ne zatopi. cim izvadis, bacis odozgo listove bosiljka, pazljivo, da budu prakticno ukras i to je to: Pravio sam ovo i pre neki dan bez slika, danas ponovio sa možda malo više mocarele. Brzo, lako i više nego ukusno.
Razzmatazz Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Šta bre "manje sira"? Mocarele nikad nije previše. Edited April 8, 2013 by Razzmatazz
aram Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) manje, trast mi, mora malo i njoki da se zapeku ozgo i paradajz. samo pogledaj gornju sliku i bice ti jasno.edit: uostalom, ne pricam s tobom dok mi ne odgovoris na pitanje tamo na racunarima Edited April 8, 2013 by aram
Razzmatazz Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Pa dao sam ti jedan mega hammer geil odgovor.Elem, pričao sam o količini, ne o načinu mešanja; naravno da treba to tako složiti da se zapekne malo i paradajz i njok.
aram Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Pa dao sam ti jedan mega hammer geil odgovor.jebo geil, daj mi 1 korisan odgovor :mad:a i ne valja precerati s mozarelom, ima da prdis posle celu noc.
Recommended Posts