Jump to content
IGNORED

Kuvajmo sa Wallom

wall

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wall

381

• renne

113

• aram

105

• Аврам Гојић

93

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ooo vratio se wall! :-)međutim,

đuveč
Aha sigurno.Ni ne jedem ga, a ne da ga spremam...
ovo je strašno :thumbdown:
Posted

Budite ljudi. Prihvatite me ovakvog, kakav jesam. ^_^

Posted

E da. Aram mi dao ideju.Njoke. Vredi kupiti neke gotove ili da zaboravim?

Posted

baget, slajsovan; pelat, pančeta, gauda (whatever), te bilje i začini po želji (ja sam leb, posle par trenutaka termike, "premažem" svežim češnjakom).pećnica, 5-10min.

Posted
E da. Aram mi dao ideju.Njoke. Vredi kupiti neke gotove ili da zaboravim?
to ce vec morati neko odande da to kaze, ja ovde kupujem gotove ili pravim njoke ala romana, to sam ostavljao recept i ja, a i ms modesty
Posted

Kupi gotove, da ne isprljaš celi stan.Imaš Frikomove sasvim solidneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
to ce vec morati neko odande da to kaze, ja ovde kupujem gotove ili pravim njoke ala romana, to sam ostavljao recept i ja, a i ms modesty
Dobro. To je početak, dakle nije skandal kupiti gotove. :)
Posted

ja ovog bashkou-a i dalje nista ne razumem

Posted (edited)
Kupi gotove, da ne isprljaš celi stan.Imaš Frikomove sasvim solidneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
To bre.A šta s njima? Mislim šta još?Arame zaboravi patke i med i pivo. :D Edited by wall
Posted

Skuvas njoke. U tiganju proprzis prezle na ulju. Pomešaš. JedešПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
Skuvas njoke. U tiganju proprzis prezle na mulju, sa dosta bibera i ljute tucane paprike. Pomešaš sa dosta persuna. Jedes i stucas od ljutine i pitas jel ima jos.
:D
Posted

Renne baš nema poverenja u mene :(

Posted
ua Vola je idealno jelo što sam danas spremao. ISeka sv.but na što tanje trake, baci ga na baš vrelo ulje, prži pet minuta, posoli, pobiberi, doda ljute tucane ako voli. Posle pet minuta doda cluk na rebarca, mladi luk, praziluk, promeša i skine sa vatre. Gotov ručak za sedam minuta
Renne, prijatelju, uspeo sam da upropastim ovo tvoje lepo jelo.Morao sam da spremam za petoro - uzeo dosta mesa, mladog i crnog luka, praziluka, hteo da dam neki svoj pečat i stavio još šargarepu, kari, papriku, malo tikvice, pečurke... Stavio meso da propržim, ubacio ostalo i shvatio koliko sam preterao - prava papazjanija.QhmtGSF.jpg?1?7556Da bi nekako napravio ovo jestivim stavio vino i dinstao pa je umesto desetak minuta trajalo 2 sata. Nije ispalo loše, ali je ružno za oko (liči na neki gulaš i neću stavljati sliku). Tako mi i treba kad izmišljam toplu vodu.Popravni za koji dan po tvom originalnom receptu.