kud u maglu Simoviću Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 vreme briljira u letnjem periodu. gospodar vučić by đ. vukadinović , beograd na vodi, kratka likovna istorija dinara...
Frank Pembleton Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jbte dati onoliko prostora vukadinovicu, i to za temu sa naslovne strane...Lose zanatski , a i nemanje muda...
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 ovo je bergasa postovao na temi o aleksandru vučićue pa, serem im se u redakturu i onom ko je smislio naslov koji intervjuisani ni u jednom slovu nije pomenuosnila baba, što bi bila rada
Filipenko Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Hm, pa u gostovanju na B92 je potvrdio da je Vučić kao apostol Pavle zbog svoje metamorfoze iz Savla u Pavla, što on vidi kao promenu nabolje?
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 ja i moje dijagonalno čitanje:isuse:
kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 vreme kao po običaju rula u novogodišnjem broju, ženidba vučić gospodara
kim_philby Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 da li je neko ispratio izbor za licnost godine ovog sve bizarnijeg nedeljnika? branko gradac kukic je licnost godine 1983. intervju u danasnjem vremenu ludila je mesavina mitomanije, autizma i potpune irelevantnosti. jebote, kako njima izgledaju redakcijski sastanici? meni se cini da tamo svako radi sta hoce.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Turnbull Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Očekujem da za ličnost godine 2014. izaberu Kalajića.
kim_philby Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 kukic je inace bezopasan lik. poput nekog junaka fukoovog klatna. nesudjeni urednik razotkivene izide i pesnik u pokusaju. neka izdanja su mu drazesna, neka amaterska (npr. prevodi situacionista sa engleskog) a neka jednostavno dosadna. na mom licnom spisku ovaj fan medijale i pok. dragosa nije ni za prismotru ali licnost godine? da li je to zasluzio saradnjom sa bazduljem i bogoljubom? djizus.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
DarkAttraktor Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 u nizu zadnja 4 laureata (Dragan Djilas, Ivan Tasovac i episkop lipljanski Jovan), Kukic na papiru ispada jos i najnormalniji.
Turnbull Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Pa okej, iskreno, meni se čini da je svakom srpskom izdavaču koji je opstao u poslu, a da nije počeo da objavljuje konstantinove gralove i ispovesti šopoholičarke, treba dati orden. Gde je Toma Nikolić kad je najpotrebniji?Inače, Kukiću beskrajno hvala za Nabokovljeve ispovesti "Druge obale" i Sioranovu "Istoriju i utopiju".
Аврам Гојић Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 bez branjenja ovog izbora niti pohvale (imam averziju prema "man of the year" konceptu), mislim da je redakcija zelela da izdvoji nekoga ko strpljivo i tiho radi svoj posao u dugom kontinuitetu. tako su ubili dve muve jednim udarcem: izbegli su apostrofiranje nekoga ko bi bio osoba godine po nekakvim carsijskim parametrima (Tasovac, na primer), i uz to su izbegli i zameranje nekom iz oligarhije. nisam uopste siguran da je ova odluka plod haosa na kolegijumu.
Turnbull Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 To se i meni čini, i u tom smislu, sasvim okej. Ostaje da im se niz započet prošlogodišnjim dobitnikom logično završava Kalajićem.
Dr Arslanagić Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Evo šta ličnost godine ima da izjavi pučanstvu: "Uzroke srpskog pada vidim u jednom nezrelom, bandoglavom i sebičnom društvu, društvu koje dva veka nije uspelo da se uspostavi i da napreduje u bilo kom pravcu. Ovde su državna rukovodstva za ova dva veka više ličila na skup ludaka, a narod je postao sitničav, neiskren, nezbrinut, pun mržnje i odsustva smisla za drugog i za drugačije, narod pod raznim varijantama bensedina. Države kao što je ova nemaju nikakvog smisla, svrhe, značaja i perspektive u svetu. To je razlog što nas ne uvažavaju i ne priznaju. Da nesreća bude veća, ovde su se bili naklatili i komunisti koji su upropastili sve čega su se dotakli. Prosto je neverovatno šta se sve ovde sručilo i survalo. Zbog toga sam ubeđen da izlaza nema, jer ovaj narod se ne obuva u istoj pameti. Ovde pamet uglavnom služi za muvanje, mračne poslove, sulude ideje, i za zajebanciju. Budući da je Srbija u odnosu na razvijeni evropski svet na samom dnu, ako bi kojim čudom i krenula u nekom dobrom pravcu, kada dođe na pristojan nivo, ko zna da li će svet postojati u ovom stanju, i da li će uopšte postojati"
Turnbull Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 U ma to je super u odnosu na ono što prošlogodišnja ličnost godine izjavljuje u prošlom NIN-u, ali mislim da nema na netu.
Recommended Posts