Аврам Гојић Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 (edited) Dragi drugari, PPP humanitarni konvoj je obavio svoju misiju, upravo sam obavesten. Zajedno sa vama, zeljno iscekujem detaljni izvestaj i pratece fotografije, a ono sto znam za sada je da ce ovi ljudi iz Stubika mozda i imati pravi krov nad glavom (izgleda da su se ukljucili i neki jaci igraci u pricu, Pink je valjda nesto pokrenuo), i da im je trenutno najveci problem - gde da odloze stvari :) mada, i to ce izgleda biti reseno.Ocekujte sutra robno-novcani spisak.Hvala svima do neba.Licna opaska: ovo mi je do sada najdrazi post koji sam napisao na ovom forumu. Edited February 23, 2013 by Marko M. Dabovic
renne Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Svaka cast!!!!Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Valk Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 (edited) trebalo bi zbilja nastaviti sa ovakvim akcijama.ja recimo nisam ovaj put imala vremena da preberem po kući, a našlo bi se tu svašta korisnog za domaćinstvo kome verovatno nedostaje sve.pretpostavljam da nisam usamljena, svi nešto skladištimo ko hrčci.i još da pohvalim vasu i fss i sve ostale koji su se na ovome dodatno angažovali, ponekad je najlakše dati novac, vreme je postalo svima najskuplje i zato kada ga neko tako nesebično trošina druge, to je za respektja sam samo rekla fss ''biću tu i tu u to vreme'' i ona je došla, svaka čast još jednom nadam se da će sve ovo barem malo ulepšati i olakšati život toj dečici Ti si bar videla na vreme, a ja tek sad čitam topik :cry:Za sledeći put molim da se upotrebi onaj Tičerov megafon kao za ivickin film, ja stvarno retko zalazim na "Društvo".Edit: svaka čast Vasi, FSS, Praslinu i ostalima koji su se angažovali. Najbolji smo forum, definitivno! Edited February 23, 2013 by Valkyrie
renne Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 organizatori, vozači i svi ostali, javite kad dolazite na klopu, da mogu da se organizujem
Delija67 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 (edited) Ti si bar videla na vreme, a ja tek sad čitam topik :cry:Za sledeći put molim da se upotrebi onaj Tičerov megafon kao za ivickin film, ja stvarno retko zalazim na "Društvo".Edit: svaka čast Vasi, FSS, Praslinu i ostalima koji su se angažovali. Najbolji smo forum, definitivno!+1Tek sad sam dosao sebi od puta, pa sam kasno video. Svaka cast svima koji su ucestvovali. Edited February 23, 2013 by Delija67
Аврам Гојић Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Ekspedicija se bezbedno vratila u Beograd. Izvestaj sutra, kada se odmore ljudi.
Turnbull Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Najiskrenije čestitke svima! I ja tek sad vidim :(
smorenko Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 praslin ce sutra napisati detaljan izvestaj.zasad samo.deciji osmeh - priceless ^_^
Recommended Posts