Jump to content

PPP humanitarna akcija za decu iz Stubika kod Negotina

Featured Replies

• Author

Dragi drugari, PPP humanitarni konvoj je obavio svoju misiju, upravo sam obavesten. Zajedno sa vama, zeljno iscekujem detaljni izvestaj i pratece fotografije, a ono sto znam za sada je da ce ovi ljudi iz Stubika mozda i imati pravi krov nad glavom (izgleda da su se ukljucili i neki jaci igraci u pricu, Pink je valjda nesto pokrenuo), i da im je trenutno najveci problem - gde da odloze stvari :) mada, i to ce izgleda biti reseno.Ocekujte sutra robno-novcani spisak.Hvala svima do neba.Licna opaska: ovo mi je do sada najdrazi post koji sam napisao na ovom forumu.

Edited by Marko M. Dabovic

Баки Кришна Баки Рама Баки Рама Баки Баки

Svaka cast!!!!Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Bravo!

:thumbup:

sjajno :)

trebalo bi zbilja nastaviti sa ovakvim akcijama.ja recimo nisam ovaj put imala vremena da preberem po kući, a našlo bi se tu svašta korisnog za domaćinstvo kome verovatno nedostaje sve.pretpostavljam da nisam usamljena, svi nešto skladištimo ko hrčci.i još da pohvalim vasu i fss i sve ostale koji su se na ovome dodatno angažovali, ponekad je najlakše dati novac, vreme je postalo svima najskuplje i zato kada ga neko tako nesebično trošina druge, to je za respektja sam samo rekla fss ''biću tu i tu u to vreme'' i ona je došla, svaka čast još jednom :thumbsup:nadam se da će sve ovo barem malo ulepšati i olakšati život toj dečici
Ti si bar videla na vreme, a ja tek sad čitam topik :cry:Za sledeći put molim da se upotrebi onaj Tičerov megafon kao za ivickin film, ja stvarno retko zalazim na "Društvo".Edit: svaka čast Vasi, FSS, Praslinu i ostalima koji su se angažovali. Najbolji smo forum, definitivno!

Edited by Valkyrie

organizatori, vozači i svi ostali, javite kad dolazite na klopu, da mogu da se organizujem

Ti si bar videla na vreme, a ja tek sad čitam topik :cry:Za sledeći put molim da se upotrebi onaj Tičerov megafon kao za ivickin film, ja stvarno retko zalazim na "Društvo".Edit: svaka čast Vasi, FSS, Praslinu i ostalima koji su se angažovali. Najbolji smo forum, definitivno!
+1Tek sad sam dosao sebi od puta, pa sam kasno video. Svaka cast svima koji su ucestvovali.

Edited by Delija67

• Author

Ekspedicija se bezbedno vratila u Beograd. Izvestaj sutra, kada se odmore ljudi.

Ponosan sam na sve nas. :D

Bravo!!!

Najiskrenije čestitke svima! I ja tek sad vidim :(

praslin ce sutra napisati detaljan izvestaj.zasad samo.deciji osmeh - priceless ^_^

svaka cast! :)