Jump to content
IGNORED

PPP humanitarna akcija za decu iz Stubika kod Negotina

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Nisam mogao da ucestvujem ovaj put, ali cu se svakako prijaviti sledeci put. Svaka cast svima koji su ucestvovali, nadam se da ova nece biti jedina.

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

36

• belch

17

• le petit nicolas

14

• Tale

12

Posted

Bravo svima, ucesnicima, organizatorima, dostavljacima, super ste! Prasline povlacim teske reci izrecene na tvoj racun :D

Posted

Prasline, smorenko i Extragluv svaka cast na poduhvatu i iscrpnom izvestaju :)Veliko bravo i za pokretaca teme, i za organizatore, i sve koji su ucestvovali :)

Posted

Svako dobro dobri ljudi jer covek najvise dobija kad daje.

Posted

Svaka cast ljudi :Hail: sve pohvale svima koji su sudjelovali, i ako ponovo bude neke akcije da se nekako izdvoji na vrh foruma, i ja sam kao i mnogi tek sada video ovu temu.

Posted
Genije, u salčiće ide svinjsko salo
znam, breee, zezam se na racun nekih vegeterijanaca koje znam, a dave se u salcicima. i odbijaju da poveruju od cega se prave :DFSS mi nece zameriti, nadam se?
Posted

Naklon do poda isporuciocima pomoci. Ja to ne bih bio u stanju, ociju mi.

Posted

Bravo. Aj' za jedno mesec dana part 2, al' da najavimo malo ranije, da se ljudi organizuju...Once again, bravo.

Posted
Bravo ljudi, samo javite drugi put na razglas na vreme da ne bude "dok to legne, biće prekasno".
a jel moguce uopste uopste otvoriti neki ppp racun gde mi iz inostranstva mozemo povremeno da prebacimo pare pa da to stoji za ovakve potrebe a da ne bude stani-pani kad se nesto ovakvo organizuje? (ili ja koja se u to uopste ne razumem ustvari pricam o osnivanju nekakvog ppp fonda? u svakom slucaju ponavljanje i blagovremeno obavestavanje sledeci put je super ideja).svaka, ali svaka vam cast za akciju! volela bih da vidim pracenje situacije oko kuce i da li ce dobiti te obecane milione. bilo bi lepo da se zajebe birokratija i reaguje brzo.
Posted
a jel moguce uopste uopste otvoriti neki ppp racun gde mi iz inostranstva mozemo povremeno da prebacimo pare pa da to stoji za ovakve potrebe a da ne bude stani-pani kad se nesto ovakvo organizuje? (ili ja koja se u to uopste ne razumem ustvari pricam o osnivanju nekakvog ppp fonda? u svakom slucaju ponavljanje i blagovremeno obavestavanje sledeci put je super ideja).svaka, ali svaka vam cast za akciju!volela bih da vidim pracenje situacije oko kuce i da li ce dobiti te obecane milione. bilo bi lepo da se zajebe birokratija i reaguje brzo.
isto ovo sam ja natuknuo FSS sve se nadajuci da ce ona da prenese to koordinatoru Vasi. ko koliko i kada moze da uplati na ziro racun, i kada se ukaze prilika u mogucnosti smo da delamo sto brze. za stvari ce morati da se ide od prilike do prilike, osim ako neko od forumasa ima suvu garazu u kojoj mozemo da hoardujemo sve sto moze da pomogne.
Posted (edited)

Ranije se pominjalo i osnivanje udruženja građana PPP (doduše, u svrhu izlaska na izbore -_- ) ali mogli bismo probati i u ove neprofitne, humanitarne svrhe.

Edited by Valkyrie
Posted

Izbori, humanitarni red i prodaja boja i lakova, PPP BGD.

Posted

Nista lakse, najmanje tri osnivaca, statut i nesto sitne papirologije pa registracija u APRu. Kasnije se otvori racun u banci za priloge.Meni krivo sto se nisam mogao ucepiti za neke pare, jeb ga, kriza i posao stuca. Svaka cast drugari.

Posted

I meni je palo napamet da se otvori racun ili nesto vise (fond ili kako vec; Katarina Rebraca stop), i da imamo redovno-povremene akcije ovakvog tipa. E sad, ne znam kako bi to islo s pravne strane, da li bi tu neko morao ozbiljno da se angazuje, da li se placa neki porez ili sta vec, ali bih sigurno bio redovan donator.Svaka cast svim organizatorima, i hvala vam sto ste nama ostalima omogucili da pomognemo uz minimum mrdanja lenjih guzica. Go PPP!