MayDay Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Mislim da je ok da ja ceo dan iz kreveta gledam tu seriju danas. Danke! :-) Link to comment
gagorder Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 (edited) meni je boss bolji od house of cards (mada s nestrpljenjem čekam da se HofC nastavi).tom cane je sotona u ljudskom obliku, a opet ... Edited January 8, 2014 by gagorder Link to comment
MayDay Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Joj, jeste mi dobra za sada. Vrlo dobra! Link to comment
Weenie Pooh Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 meni je boss bolji od house of cards +1Joj, jeste mi dobra za sada. Vrlo dobra!+1Doduše, odgledao sam samo 4 epizode za sada. Po sadržaju više liči na kasnije sezone Wire nego na House of Cards. Sviđa mi se osnovna postavka, neuporedivo je bolje gledati kako Kelsey Grammer postepeno gubi trku sa vremenom nego kako Kevin Spacey egonaniše pravo u kameru...Jedina zamerka, ako tako uopšte može da se nazove, je ime sexbot asistentice što nosi hipster naočare - Kitty! Mislim, OK, sexytime scene sa njom i onim Mladim Lavom su objektivno odlične, ali kako da uživam kad su mi u glavi Gob Bluth i Kitty Sanchez?! Link to comment
Ajant23 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Meni isto super, sećam se da sam baš povodom mogućnosti Bossa citirao Sinklera skupa sa Ficdžeraldom na Nocnom ChitChatu, ali sam ubrzo banovan zato što sam polupismeno ludeo tamo od trezvenog moderatora iz Engleske, pa sam otišao na par godina sa foruma... Go figure Link to comment
steins Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 odgledah celu seoznu - evo vako - meni je gradonačelnik Kejn sama personifikacija zla u odnosu na Frensisa. Nit je neki poseban makjavelista nit je nešto prepreden. Uglavnom mu se sve svodi na radio mileva fazona :-1: Dan spasavaju korišćenje trejdmarkovane Spejsijevske dijabolične face u gro planu i ledenost supruge mu, tako da zajno i nekako kreiraju glavni lik serije. Svi ostali likovi su bezvezni. Muzika je ok. onako, napeta.Sama serija ko serija nije loša - da je izašla pre Bossa bila bi još bolja. Link to comment
banecare1 Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 ja zbog ove serija za malo nisam zakasnio na proslavu nove godine. u 23:45 su mi doneli jebena rebarca :D Link to comment
Ajant23 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Carl Franklin prva i druga epizoda, James Foley čak 6 epizoda, uključujući i poslednju... Link to comment
*edited by mod Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 A najavljeno snimanje i trece sezone :) Link to comment
Ajant23 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Super, smeće bivšeg direktora kompanije Saatchi & Saatchi ipak će dobiti priliku da se vrati na svoju razinu... Link to comment
Lrd Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Sutraaaaa!! Ah, već. Gledaću, mada moram priznati da se više radujem nesrećnom Hemlock Groveu... Link to comment
Ajant23 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Meni je super kako udaljavanjem od Fincherovog angažmana na ovoj seriji tebi entuzijam raste, a meni opada... Link to comment
Recommended Posts