Friday at 17:113 days šta sve proč̣itah ovde, gospode božei to se kreće putevima kojima i ja sa porodicom idem, majko milatačno ću zbog ove priče i ja da ubijem nalog, jebo politiku
Friday at 17:203 days 12 minutes ago, bios said:tako veli fabričko upustvoTMNe bilo mi teško da otvorim i baš tako stoji. Jbg kad čitam uputstvo posle upotrebe...
Friday at 17:263 days 13 minutes ago, mire said:šta sve proč̣itah ovde, gospode božei to se kreće putevima kojima i ja sa porodicom idem, majko milatačno ću zbog ove priče i ja da ubijem nalog, jebo politikutakoja kad vidim ns(pa) tablicedižem pozornost na narandžasti nivo
Friday at 17:283 days Just now, kud u maglu Simoviću said:takoja kad vidim ns(pa) tablicedižem pozornost na narandžasti nivoi moje su ns, samo što sam ercov a skoro svi praaaaavi novosađani koje znam koče u leru, jadna im majka zimi, pogotovo na podaljem putu
Friday at 17:293 days 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:takoja kad vidim ns(pa) tablicedižem pozornost na narandžasti nivoI ja... A vozim po NS, zamisli moju muku i traumu...
Friday at 17:373 days 4 minutes ago, mire said:i moje su ns, samo što sam ercov a skoro svi praaaaavi novosađani koje znam koče u leru, jadna im majka zimi, pogotovo na podaljem putuMene je tako ucio instruktor, sto je suludo, ali ja nikad tako nisam kocio, slusao sam strica kamiondziju, on me sustinski i ucio da vozim... Zbog toga, recimo, dugo nisam imao potrebu da koristim centralni retrovizor sve sam gledao na bocnim...
Friday at 17:473 days ja i dalje ne verujem da je to neko mogao da čuje od instruktora, msm i da čuje prva vožnja po snegu će ga naučiti da je to ordinarna glupostmeni je to ćale objasnio posle prvog, drugog časa(to i da uvek palim auto pod kvačilom)
Friday at 18:013 days Ja sam naucio da vozim tako sto sam jedno vreme gledao kako majstor u gsb-u vozi, obracao paznju kada pritiska kvacilo i kako menja brzine, nema bolje skole.
Friday at 18:273 days Mene je instruktor učio da se zaustavlja u drugoj, a kreće prvom. I ako hoćeš da ti lamela potraje, dok stojiš na semaforu ubaciš u ler. A što se tiče debila, Tesle su nove ns/pa table. Kakve su to odluke i kakva logika, neshvatljivo. Upali su na vrh one liste za burek
Friday at 22:363 days 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:takoja kad vidim ns(pa) tablicedižem pozornost na narandžasti nivoempirijahttps://www.instagram.com/reel/DZzsehVM5P-/
Saturday at 12:252 days (zadnji ukapirao vic) Samo da se upišem da i ja iz kočenja s kvačilom ubacujem u odgovarajuću brzinu kao @Ratamahatta , recimo iz četvrte u drugu.Sirotinja dok ne kupim nešto s automatskim menjačem.
Saturday at 12:332 days 6 minutes ago, stray cat said:(zadnji ukapirao vic) Samo da se upišem da i ja iz kočenja s kvačilom ubacujem u odgovarajuću brzinu kao @Ratamahatta , recimo iz četvrte u drugu.Sirotinja dok ne kupim nešto s automatskim menjačem.Prebacivanje iz 4 u 2 nije uopšte problem ako je usklađen broj obrtaja sa brzinom.Kod starih menjača je bilo preporučeno koristiti međugas pri svim šaltanjima na dole, savremeni menjači to donekle sami kompenzuju.
Saturday at 13:052 days E da, jedna stvar koju su me pogrešno učili. Doduše ne u auto školi, tamo nisu preterano pridavali pažnji, nego neki pametnjakovići iskusni vozači. Kao nema šta da se okrećeš, vidi se sve na ogledalima. Cvrc… ovde u USA gde su autoputevi sa 3, 4, pa nekad i preko 10 traka mrtvih uglova koliko nećeš. Tu i tamo, desi mi se kod prestrojavanja wtf trenutak “otkud ovaj ovde”. Na polaganju za dozvolu se to baš gleda kod menjanja traka i ako smuljaš pro forme okretanje glave, neće da te puste.
Saturday at 13:542 days 47 minutes ago, bios said:E da, jedna stvar koju su me pogrešno učili. Doduše ne u auto školi, tamo nisu preterano pridavali pažnji, nego neki pametnjakovići iskusni vozači. Kao nema šta da se okrećeš, vidi se sve na ogledalima. Cvrc… ovde u USA gde su autoputevi sa 3, 4, pa nekad i preko 10 traka mrtvih uglova koliko nećeš. Tu i tamo, desi mi se kod prestrojavanja wtf trenutak “otkud ovaj ovde”.Na polaganju za dozvolu se to baš gleda kod menjanja traka i ako smuljaš pro forme okretanje glave, neće da te puste.Ovde se okreces da vidis da li ti se neki Pancho Villa ne zalece u gepek.