Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kakav ste vozač?

Featured Replies

šta sve proč̣itah ovde, gospode bože

i to se kreće putevima kojima i ja sa porodicom idem, majko mila

tačno ću zbog ove priče i ja da ubijem nalog, jebo politiku

• Replies 268
  • Views 30.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mislim da je ono kada neko stane da se uparkira pa ide napred nazad jer ne ume da nacilja jebeno mesto pa popizdiš i uz ciku guma ga obiđeš vičući "Mamlaze" i mlateći amrelom ka nesretniku/ci slobodno

• Treba da se prosiri tema sa 'kakav ste suvozac' Mislim da mi je garantovana titula sa nejvecim brojem 'stani! Da izadjem.'

• Moj muž često viče PAZI! kad idemo glavnim putem a neko pokušava da se uključi sa sporednog ili iz bloka. Normalno, automobil malo izviri i vozač zastane da mi prođemo, ali to ovog ne sprečava da me i

Posted Images

12 minutes ago, bios said:

tako veli fabričko upustvoTM

Ne bilo mi teško da otvorim i baš tako stoji. Jbg kad čitam uputstvo posle upotrebe...

13 minutes ago, mire said:

šta sve proč̣itah ovde, gospode bože

i to se kreće putevima kojima i ja sa porodicom idem, majko mila

tačno ću zbog ove priče i ja da ubijem nalog, jebo politiku

takoja kad vidim ns(pa) tablice

dižem pozornost na narandžasti nivo

Just now, kud u maglu Simoviću said:

i moje su ns, samo što sam ercov ss1

a skoro svi praaaaavi novosađani koje znam koče u leru, jadna im majka zimi, pogotovo na podaljem putu

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

I ja... A vozim po NS, zamisli moju muku i traumu...

4 minutes ago, mire said:

i moje su ns, samo što sam ercov ss1

a skoro svi praaaaavi novosađani koje znam koče u leru, jadna im majka zimi, pogotovo na podaljem putu

Mene je tako ucio instruktor, sto je suludo, ali ja nikad tako nisam kocio, slusao sam strica kamiondziju, on me sustinski i ucio da vozim... Zbog toga, recimo, dugo nisam imao potrebu da koristim centralni retrovizor sve sam gledao na bocnim...

ja i dalje ne verujem da je to neko mogao da čuje od instruktora, msm i da čuje prva vožnja po snegu će ga naučiti da je to ordinarna glupost

meni je to ćale objasnio posle prvog, drugog časa(to i da uvek palim auto pod kvačilom)

Ja sam naucio da vozim tako sto sam jedno vreme gledao kako majstor u gsb-u vozi, obracao paznju kada pritiska kvacilo i kako menja brzine, nema bolje skole.

Mene je instruktor učio da se zaustavlja u drugoj, a kreće prvom. I ako hoćeš da ti lamela potraje, dok stojiš na semaforu ubaciš u ler.

A što se tiče debila, Tesle su nove ns/pa table. Kakve su to odluke i kakva logika, neshvatljivo. Upali su na vrh one liste za burek dry

(zadnji ukapirao vic) Samo da se upišem da i ja iz kočenja s kvačilom ubacujem u odgovarajuću brzinu kao @Ratamahatta , recimo iz četvrte u drugu.

Sirotinja dok ne kupim nešto s automatskim menjačem.

6 minutes ago, stray cat said:

(zadnji ukapirao vic) Samo da se upišem da i ja iz kočenja s kvačilom ubacujem u odgovarajuću brzinu kao @Ratamahatta , recimo iz četvrte u drugu.

Sirotinja dok ne kupim nešto s automatskim menjačem.

Prebacivanje iz 4 u 2 nije uopšte problem ako je usklađen broj obrtaja sa brzinom.

Kod starih menjača je bilo preporučeno koristiti međugas pri svim šaltanjima na dole, savremeni menjači to donekle sami kompenzuju.

E da, jedna stvar koju su me pogrešno učili. Doduše ne u auto školi, tamo nisu preterano pridavali pažnji, nego neki pametnjakovići iskusni vozači. Kao nema šta da se okrećeš, vidi se sve na ogledalima. Cvrc… ovde u USA gde su autoputevi sa 3, 4, pa nekad i preko 10 traka mrtvih uglova koliko nećeš. Tu i tamo, desi mi se kod prestrojavanja wtf trenutak “otkud ovaj ovde”.

Na polaganju za dozvolu se to baš gleda kod menjanja traka i ako smuljaš pro forme okretanje glave, neće da te puste.

47 minutes ago, bios said:

E da, jedna stvar koju su me pogrešno učili. Doduše ne u auto školi, tamo nisu preterano pridavali pažnji, nego neki pametnjakovići iskusni vozači. Kao nema šta da se okrećeš, vidi se sve na ogledalima. Cvrc… ovde u USA gde su autoputevi sa 3, 4, pa nekad i preko 10 traka mrtvih uglova koliko nećeš. Tu i tamo, desi mi se kod prestrojavanja wtf trenutak “otkud ovaj ovde”.

Na polaganju za dozvolu se to baš gleda kod menjanja traka i ako smuljaš pro forme okretanje glave, neće da te puste.

Ovde se okreces da vidis da li ti se neki Pancho Villa ne zalece u gepek. D