mlatko Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 dobro, da. kad tamo seku ruku... a ne, to je kod šeika. ovi imaju doživotnu?
noskich Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 On 18. 1. 2013. at 7:20, mlatko said: dobro, da. kad tamo seku ruku... a ne, to je kod šeika. ovi imaju doživotnu?Ne.
noskich Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Za ljude zainteresovane da posete Pjongjang: http://www.pyongyangracer.co/index.html
Milogled Bluff Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 On 17. 1. 2013. at 19:25, Lancia said: meni se u Malagi plazilo dete sa susednog stola u nekoj kafani.Pa sto mu nisi dao lizu?
Amelija Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 meni se u Ahenu isplazilo dete iz bašte pored koje sam nameštala bicikl, a još mi je i vikalo "ćao veštice, buahahaha"neću više nikada ići tamo :(
mlatko Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Aahen je čuven po toj deci. iz žbunja nemilosrdno vrebaju
kokota Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Pročitah sve od početka, i razmišljao da li da se uopšte uključujem, ali ajde.Ne mislim da postoji neko mesto gde definitivno ne bih išao, postoje ona na koja bih dva puta razmislio da li bih u ovom trenutku otišao (trenutno su to Sirija i Mali). Za tačno nedelju dana idem prvi put u Indiju (ako me ne ispale za vizu), i skontao sam da iako se ovde najviše diskutovalo o bezbednosti, da mene generalno najviše brinu mogući problemi sa zaraznim bolesti, ali ne mogu da kažem ni da o tome preterano razmišljam.Što se tiče bezbednosti, jedina dva problema koja sam do sada imao su bila na mestima na kojima to ne bih očekivao, Hag i Krakov. Proveo i nedelju dana u Slovačkoj, išao bih opet.
noskich Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jos jedna preporuka s moje strane, Karachi: http://www.vice.com/the-vice-guide-to-travel/the-vice-guide-to-karachi-full-length
Blueberry Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 On 18. 1. 2013. at 5:45, noskich said: Dva najveca grada na svetu nemaju taj problem - Tokijo i Seul.A jos sigurniji su Singapur i Hong Kong.U prva dva nisam бијо, za druga dva potrvrdjujem. Da samo imam para//Džeki Čena kao ortaka, naselio bih se u HK odma. Fantastičan kulturološki melting pot, gde sam video najlepše kosooke žene koje su mi oči ikada zagrebale. Mada sam iz više pouzdanih izvora dobio potvrdu da su Mandarinke s Tajvana lepše čak i od tih neverovatnih Kantonki.A propo teme, Izbegavati Manilu pošto-poto.
boshoku Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 ne bih se slozio. mene manila asocirala na ban(g)kok, a ban(g)kok na blejd raner-a.tko shvati, razumeo.
Blueberry Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 On 22. 1. 2013. at 23:11, boshoku said: ne bih se slozio. mene manila asocirala na ban(g)kok, a ban(g)kok na blejd raner-a.tko shvati, razumeo.Uz dužno poštovanje, u pitanju su dva potpuno različita megapolisa. Hodao sam najmračnijim uličicama Bangkoka i grickao ulični ananas najopuštenije, nepredosećajući nikakvu anksioznost.On the other hand, ne dao ti bog da se u Manili udaljiš od suvog sentra Makatija posle 6 PM peške, sam, belac. Čak bih i u dežaneirove favele pre zašo bez oklopa i M16.Pa ipak, upravo na Filipinima, i to na najproblematičnijem ostrvu, postoji grad koji važi za najsigurniji na svetu, i to samo zbog jednog (pre)loodog gradonačelnika, koji je posle svog mandata predao nadležnosti svojoj (podjednako loodoj) ćerki. ;)
noskich Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Za obicnog turistu Severna Koreja je verovatno najsigurnija zemlja na svetu za posetiti. Em si stalno u pratnji vodica, em niko ne sme da ti pridje kao strancu.
boshoku Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 @blueberryu biti se nismo razumeli: uporedio sam atmosferu ta dva grada, a da je manila izuzetno nebezbedan grad, narocito spram vise nego uredjenog bankoka, te posebice khao san-a i radijusa od par kilometara oko te ulice, gde je i 90% posetilaca u bkk-u, neupitno je.
boshoku Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 @noskichti si bio? to mora da potpuno ludilo, but not in a good way... ipak, voleo bih na par dana (cenim da je vise od toga, overkill).koliko je tesko uci u sk? pretpostavljam, a s'obzirom na bizarnost vladajuce klike, koja intrinzicno podrazumeva full-blown paranoju spram svega spoljnjeg, da formalnosti provere dela&licnosti potencijalnog turiste, uopste nisu naivne.
hefestus Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Sto se tice sigurnosti; Jemen 80th pre Al Kaide sranja, svi naoruzani do zuba ali ni gostoprimljivijeg naroda ni sigurnijeg mesta.Oh yes khat nije losa stvar 2 :)
Recommended Posts