Feindouno Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Necu da pravim mapu da ne bih dzinksovao nesto.Razocarao me jms i kao covjek i kao komunista, razlika je jedva dvocifrena a ocekivao sam da ce imati bar 70+ :(
cmrlj Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 According to the social psychologist Robert Cialdini, the attraction of the girls in Croatia in men is based on the following items: Physical attractiveness. Resemblance to them. Compliments to them. Communication and cooperation. Conditioning and Association. If you can have more chances to win the attraction of the girls in Croatia if you meet some or all of the factors listed above. hrvatice su tvrd oraj :D
InvisibleLight Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) hrvatice su tvrd oraj :Dnjima pristsupili naucno ozbiljno i taksativno, samo jos grafikon sto nisu nacrtalisuper su im tekstovi, zamisli polazes ispit 'balkanske zene' i izvlacis pitanja..a pazi slovenke - uputstvo u formi slovenske antitezemoram jos ovo :D :Approximately 90% of the bosnian girls that advertise on the Internet lookg for a foreign spouse have college degrees or high school. This is because the 80% of people in Bosnia and Herzegovina has graduated from a college or university.?????i sto ne napisu odeljak 'serbian/croatian/bosnian/moldavian... men', za zapadnjakinje koje putuju na balkan? kako su primitivni :D Edited January 16, 2013 by InvisibleLight
cmrlj Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 pise da su slovenke naivne i da je to zbog siroke slovenske duse.prava riznica mudrosti ovaj sajt :D
yolo Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 polako ali sigurno topik je nasao svoj smisao...
Budja Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ispada da posto mozes zavrsiti razbijenog nosa u Stokholmu i u Bagdadu, onda je to znaci isto.Imam utisak da samo izrazavanje preferenci ka sigurnijim zemljama kao turistickim destinacijama iritira odredjene pojedince ovde... valjda im je to nekako politicki nekorektno. Mozda cak i rasisticki?Da li jednom moze bez takvih preterivanja... Ne samo ovaj sto promovise Severnu Koreju, nego i razumniji kao da hoce da pokupe nekakve poene na temu toga kako su cool jel su off-off-Broadway. Nemate bre 16 godina. Problem je u nerazumevanju sta su sigurnije zemlje.Nije rece o ekstremnim primerima, vec o na primer Meksiku, Brazilu, Egiptu, Tunisu...Nije svaki grad u Meskiku Ciuad Juarez.
bradilko Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 ovo za sigurnos'. u budimpesti me ganjala dva pedera u toku noci.jedva se domogo neke pumpe i posle neke napustene kucerine.verujte frka nevidjena bila .1 bijo mali al drugi bokca mu imo 2 metra i ko sifonjer bio.jos su imali avto.pocelo je tako sto sam pitao omalenog kako najblize do tog i tog hotela.niko engleski ni da bekne ili beze od mene.sutradan me neki ubacio u veliki kombi ali sa straznje strane.imao je jedno 60 godina i oci ko klaus kinski.jos mu dodje valda sin od 100 kila.reko sebi pogiboh samo tako.u grckoj zamalo me ubise jer sam nahvalio galisa a ovi navijali za paok.spaso me neki jer je jos tad znao da su paok i partizan bratski klubovi .u vozu za napoli me uvatijo neki crnjac amerikanac.ja bjez u drugi vagon ovaj zamnom.sidjem na nekoj levoj stanici i ovaj isto.srecom dozvah i dodje mi drugar pa ovaj ode.al vrlo ozbiljno bejase.u tajland nikad zbog one serije bangkok hilton sa nikol kidman.jes predrasuda ali tako je kako je.jos sex turizam.mahom predrasude al jebem li ga
Feindouno Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Problem je u nerazumevanju sta su sigurnije zemlje.Nije rece o ekstremnim primerima, vec o na primer Meksiku, Brazilu, Egiptu, Tunisu...Nije svaki grad u Meskiku Ciuad Juarez.+1Ja bih bez problema isao opet u Meksiko. Imam druga u Gvadalahari koji mi je pricao da u principu u svakom gradu ima zajebanih krajeva (kao uostalom i u svakom gradu u svakoj drzavi) kojih se i normalni lokalci klone a da su ostalo samo glupave predrasude zapadnih turista.Btnj i Kolumbija se pominje kao nesigurna zemlja ili sta vec... meni je Kartahena jedan od najkul gradova u kojima sam bio a osjecao sam se sigurno cak i kad su mi kojekakvi sumnjivi likovi nicim izazvani nudili kurve i kokain :D
Mister No Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Meni se, brate, ide i u Dnjepropetrovsk da vadim ribice ispod ledenog omotaca na moru.Dnjepropetrovsk je na jugu Ukrajine, blizu Crnog mora, tako da nije neki primjer kakvog zaleđenog sjevernog grada. :)
*edited by mod Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mozda je mislika na petropavlovsk-kamcatski?
Duci Simonovic Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Černobilj bi mi bio na poslednjem mestu.
jms_uk Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Mozda je mislika na petropavlovsk-kamcatski?Ili Habarovsk [KHV] ?
Ravanelli Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Ja, recimo, savrseno nista ne bih imao protiv da nikad vise nigde ne putujem (osim sto posao trazi, a i njemu bi bilo bolje da ne trazi previse). Apsolutno nema nigde niceg bez cega ne bih mogao sasvim lepo... Ali, to sam samo ja.osećaj otkrivanja (makar bio i roadtrip po j. banatu) i onda upijanja različitosti na koje nalećeš je jako lepa stvar. komotno bih mogao bez putovanja i ja, ali je bolje sa njimačuo sam dve dobre stvari koje si mi izmenile mišljenje o putovanjima:upoznao sam devojku koja je radila za lufthanzu pre jedno 7-10 god i naravno obišla dobar deo sveta. zaključak joj je bio da nije nigde bolje ili lošije, već je samo drugačije. dosta lakše se adaptiram od tada i drugačije kapiram šta zemlja nudidrugi put je bilo kada je meša selimović imao neku zadrtu bosansku rečenicu u tvrđavi, tipa da se može biti miran u jednoj kući ceo život, a da će se budala tražiti svuda po svetu (glede mog iskustva sa belcima po zemljama 3rd sveta). Edited January 16, 2013 by Ravanelli
zorglub Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 +1Ja bih bez problema isao opet u Meksiko.I ja bih :D , drugar poslednjih 4-5 godina ide u Meksiko makar 1. godišnje, po makar mesec dana, uzduž i popreko. Kaže da je super tamo
Recommended Posts