Jump to content
IGNORED

Q&A

Dr Arslanagić

Recommended Posts

Posted

Služimo narodu!

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr Arslanagić

48

• Prospero

16

• MancMellow

8

• porucnik vasic

7

Posted

Služimo narodu!

narod zahvalan. samo je stigao emajl: hjustone ja ovde razumem svaku petu. chitacemo kotkuce :lolol:

Posted

hjuston se zahvaljuje, dobio je plus, a, pitan za izvor, rekao je da mu majka ima mocne prijatelje -_-

Posted

nastavnici istorije po osnovnim, srednjim školama? jel su oni od onih koji se nisu snašli ili kako... :unsure:

Posted

nastavnici istorije po osnovnim, srednjim školama? jel su oni od onih koji se nisu snašli ili kako... :unsure:

kako ko. do sada uglavnom ok. knjige sharene, zahtevi minimalni. da se deca ne namuche. svaki samoinicijativni iskorak iz rutine se dozivljava kao korak na mesecu :D

• 4 months later...
Posted

Hvala u svakom slučaju.

Posted

ne, nažalost. to je neka selekcija, a meni treba jedan vrlo opskuran lik za koga nisam siguran da bih ga našao ni u originalnom izdanju

Posted

Glynne Williams.

Mislim da ima neke veze sa časopisom The New Statesman. Period 1910-1920. 

Posted

Ima veze, bio je jedan od direktora NS, ali mislim da masis godine, bice da su 20-te, nisam siguran, mislim da mogu da proverim.

Posted

Meni zapravo trebaju podaci o čoveku koji je bio visoki funkcioner SRF (Serbian Relief Fund) za vreme Prvog svetskog rata. Znam mu samo ime i pretpostavljam da je moguće da je to isti čovek iz New Statesmana, bilo je u SRF puno novinara svih političkih opredeljenja. Ako saznaš nešto više o njemu, super. Unapred zahvalan.

Posted

Opet ja. Ponovo mi trebaju fotografije, ako neko slucajno poseduje.

1) Dobrivoje Stosovic, ministar prosvete u vladi Milana Stojadinovica

2) dr Slavko Secerov, ekonomista

3) dr Tihomir Djordjevic, etnolog i folklorista

4) Kosta Manojlovic, kompozitor