gospa buba Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Služimo narodu! narod zahvalan. samo je stigao emajl: hjustone ja ovde razumem svaku petu. chitacemo kotkuce
gospa buba Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 hjuston se zahvaljuje, dobio je plus, a, pitan za izvor, rekao je da mu majka ima mocne prijatelje -_-
Singer Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 nastavnici istorije po osnovnim, srednjim školama? jel su oni od onih koji se nisu snašli ili kako...
gospa buba Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 nastavnici istorije po osnovnim, srednjim školama? jel su oni od onih koji se nisu snašli ili kako... kako ko. do sada uglavnom ok. knjige sharene, zahtevi minimalni. da se deca ne namuche. svaki samoinicijativni iskorak iz rutine se dozivljava kao korak na mesecu :D
Dr Arslanagić Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Ima li neko da ima pristup Oxford Dictionary of National Biography?
porucnik vasic Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ima li neko da ima pristup Oxford Dictionary of National Biography? Ми на ово нисмо претлпаћени. Нема је ни Принстон.
Krošek Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 jel ti vredi nesto ovaj matori https://en.wikisource.org/wiki/Dictionary_of_National_Biography,_1885-1900
Dr Arslanagić Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 ne, nažalost. to je neka selekcija, a meni treba jedan vrlo opskuran lik za koga nisam siguran da bih ga našao ni u originalnom izdanju
Dr Arslanagić Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Glynne Williams. Mislim da ima neke veze sa časopisom The New Statesman. Period 1910-1920.
namenski Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Ima veze, bio je jedan od direktora NS, ali mislim da masis godine, bice da su 20-te, nisam siguran, mislim da mogu da proverim.
Dr Arslanagić Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Meni zapravo trebaju podaci o čoveku koji je bio visoki funkcioner SRF (Serbian Relief Fund) za vreme Prvog svetskog rata. Znam mu samo ime i pretpostavljam da je moguće da je to isti čovek iz New Statesmana, bilo je u SRF puno novinara svih političkih opredeljenja. Ako saznaš nešto više o njemu, super. Unapred zahvalan.
Dr Arslanagić Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Opet ja. Ponovo mi trebaju fotografije, ako neko slucajno poseduje. 1) Dobrivoje Stosovic, ministar prosvete u vladi Milana Stojadinovica 2) dr Slavko Secerov, ekonomista 3) dr Tihomir Djordjevic, etnolog i folklorista 4) Kosta Manojlovic, kompozitor
Recommended Posts