Indy Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ja se malo zentam da gledam ponovo, suviše me cooper podseća na mene.To je taj missing link... ja nemam ulaz u ovaj film nigde. Ali, nije bitno, bio je vrlo jeftin na torrentu, ne zalim se nista. Izvinjavam se 3opgetu sto sam prvobitno reagovao skoro ljutito, sta imam ja da se ljutim sto mi se film ne svidja. Gluposti s moje strane.Pretpostavljam da me je zavrsnica sa utakmicom, kladjenjem, prepametnoscu nicim izazvanom i plesom jednostavno dotukla, inace bi film zaradio mozda i 7/10 kod mene. Ovako, sestica, i to na misice.
3opge Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Ne znam, ali ih puno volim na ljudskoj ravni, ne ovo forumaški.ја мисио личе ти на Џенифер Лоренс.
MocaVukotic Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Posle ove rečenice, uz sav prethodni opus, Moca postaje zajedno sa Estel i Mustang moj omiljeni forumaš. volim i ja vas. estel nisam siguran da znam ko je, a mustang mi je stara drugarica, pa i koleginica.stvar je da sam i sam u poslednjih par meseci poremećen i neurotičan, i to iz sličnih razloga. samo što mi se čini da se moja priča neće završiti kao njihova, nažalost.
3opge Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 volim i ja vas. estel nisam siguran da znam ko je, a mustang mi je stara drugarica, pa i koleginica.stvar je da sam i sam u poslednjih par meseci poremećen i neurotičan, i to iz sličnih razloga. samo što mi se čini da se moja priča neće završiti kao njihova, nažalost.Мрки Моцо, подигни бркове...
MayDay Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ја мисио личе ти на Џенифер Лоренс.Pa utoliko što su pune sokova i fundamenata, kao i Dženi. I Moca, uostalom.Ne poznajem ni jedno od to troje, a osećam ih kao da mogu da ih dodirnem. Kao Dženi u onom belom kostimu na takmičenju.Nisam psiho, keve mi. Nemojte se plašiti. :D
mustang Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 sad sam se postidela mayday :blush:thank you, I Love you too@3orge da nisi ljubomoran?
Roger Sanchez Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jel neko već našao ovo?Mor'ti je Harvey malo zasladio film.Nekima bi bio bolji da je završio . Harvey će to valjda stavit na DVD. Ili neće.
Roger Sanchez Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ok, čudo da me neko od Russeloznalaca već nije popljuvo, al tek sam sada vidio da David O. pravi 123 verzije svake scene, old ljutog do slatkog, pa na kraju sastavi film u tonu kakav mu puhne. Valjda.Sorry Harvey zbog lažnog optuživanja.
Roger Sanchez Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Mora da su vidjeli da sam se ja tu raspisao o tome, a da to nikoga ne zanima. hodor
3opge Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Mora da su vidjeli da sam se ja tu raspisao o tome, a da to nikoga ne zanima. hodor мени се чини да је ово неки додатак а не алтернативни крај и сва срећа да га је избацио.
Roger Sanchez Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 мени се чини да је ово неки додатак а не алтернативни крај и сва срећа да га је избацио.Nisam poklonik internog monologa™ kao forme završetka, pa bi meni više odgovarala ovakva coda - pogotovo jer je u tonalitetu cijelog filma. Da ne mijenja ništa u sadržaju završetka to se vidi - ali pokazuje Pat Jr'ov Sunday umjesto da priča o tome. Me like.
Miralem Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 rodjere, vrati se u hrvatsku odakle si dosao i dozvoli da ovaj topik konacno padne u zaborav.
Recommended Posts