Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Deodorant kugl'ca...A kako ide ona epizoda kad je čika Djordje otvarao Vasu Pelagića, Narodnog Lekara, da traži deo o veneričnim? Kad se pola Srema češalo dooovde. :D

Posted
Koje su vam omiljene epizode do sada?Meni Crveni Pasoš, Rezerva, Svadba, Žvaka, Monika,...
Meni je i prva epizoda novogodisnjeg specijala ludilo. Kad djordje odlepi sto mora da radi za novu godinu :D
Posted

i ,,Farma,, kada je Čvarkov postavio kamere u kokošinjcu i spojio na televizor pa baba sada gleda bez prestanka šta koja kokoška radi :lolol:

Posted

Beosong epizoda je isto odlicna.

Posted
ja sam svojim očima vido kad sam išo jednom s babom, u austriji svaki ministar vozom na poso ide, sedi pored mene, iza njega onaj jedan penzioner se usro.
  • 3 weeks later...
Posted

Sad sam videla da će Kačavenda moguće u izolaciju u Šišatovac. :DTamo Kišprdilov šalje crno dete.Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Odlične su epizode u poslednje vreme.Pozdravite vašu mama kornjaču! Pa se sam sebi divi kako je odvalio :DPa epizoda "majka" kada dođe Čvarkov i počne da kuka "stigla majka, smara, dosađuje" a Boškić: "pa... ne razumem.. .Vi ne volite vašu mamu". A ovaj ga pogleda i prodere se kako sam on zna: "tvoju volem!!" :lol:

Posted

i polako kreće da osvaja srbiju75915_304557256315276_77818309_n.jpg

Posted
a sluzbeni auto? :)
Bez konkurencije. :)