Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted
Daj nemoj zajebavati da nju pamprci, koji ta broj cipela nosi, 45?
dok je borko valjda dzordz kluni licno. a ona vupi goldberg ali profesionalno nerealizovana.
Posted
dok je borko valjda dzordz kluni licno.
da, zbilja. nikad se ne postavi to pitanje. ili se bar ne postavi dovoljno rano ^_^
Posted

Ne dopada vam se srpska verzija robert micama i majkl daglasa?

Posted

a ne znam, bice da moj provajder kablovske televizije skrembluje tu borkovu seksost

• 2 weeks later...
Posted

umrla sam od smeha na jucasnju epizodu. cika djordje kad je zaigrao uz hej, monika...:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=xvcePUN-KnU

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

pank, vovjvodina, sloboda, kup je naš

Posted

Joojj, što je dobra ova poslednja - Rezerva. A i prethodna, Kartica, dosta dobra!!Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Ja sam ovaj početak gledao barem 50 puta, i svaki put umro od smeha. Čovek je neopisivo smešan, jbt, neopisivo! Ali koja klasika, prso kao lajisna jer je ovaj dobio službeni auto :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=nQHHvh60-C0"on, on, vozi ga, vozi ga, dobio ga je, on vozi ga!!!" :lol:

Edited by Glas RazumaN
Posted

Meni se svidelo kad je Torbica priznao da je napustio SPO da bi ušao u PUPS radi karijere

• 2 weeks later...
Posted

Zaboravih da prijavim:Objašnjava Boškić kako on baš voli rok muziku eto Cukića i onu:Julija, ti si moja Julija ...:lol:Send from WC šolja by BVK

Posted

Koje su vam omiljene epizode do sada?Meni Crveni Pasoš, Rezerva, Svadba, Žvaka, Monika,...

Posted
Koje su vam omiljene epizode do sada?Meni Crveni Pasoš, Rezerva, Svadba, Žvaka, Monika,...