Delija67 Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Ovde bi trebalo poslati neku ekipu iz donjeg dela tabele biznis lige tipa Stitnici za zube. Mislim da bi lagano prosli grupu.
Calavera Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 izgleda da 1 aco petrovic postuje na sportnetu: http://sportnet.20minuta.hr/sportnetklub/kosarka-2/kvalifikacijski-turniri-za-oi-2016-313784/p4957688/#poruka4957688
theanswer Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Janis igra za Grke u Torinu, zajedno sa burazerom. Na drugoj strani Kanada bez Viginsa, Olinika, Pauela, Nikolsona, Stauskasa, verovatno i bez Tristana. Džozef će igrati.
spaceploitator Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Hamilton ispalio Hrvate pre neki dan, Aco pozvao Planinica
Segundo Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Perasović preuzeo Efes. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Timmy Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Bogdan jos 1 godinu u Feneru. Taman da uzme Evroligu, pa preko :)
Kanzas siti zez Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 James Anderson ---------> Darusafaka Izgleda da ce ovo biti tim Amera za OI: Irving, LauriKlej Tompson, DeRozan, BatlerMelo, Durantula, Pol Džordž, Herison BarnsDrejmondKazins, DeAndre Džordan
Malvo Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Grcka-Turska http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-turkey-greece-basketball-345282.html Jebite me, ali tek malopre sam shvatio da postoje dva Adetokunba. Gledam, vidim nabacio masu, mada crn nesto mnogo, rekoh mozda dobio boju preko leta... I ovaj mali Dorsi im dobro legao, sjajan je suter.
Kanzas siti zez Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 kakvu je ciglu bacio Kalates sa trojke, zatresli su mi se zvucnici.
theanswer Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Grcka-Turska http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-turkey-greece-basketball-345282.html Jebite me, ali tek malopre sam shvatio da postoje dva Adetokunba. Gledam, vidim nabacio masu, mada crn nesto mnogo, rekoh mozda dobio boju preko leta... I ovaj mali Dorsi im dobro legao, sjajan je suter. ima ih 3
theanswer Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 španci su objavili spisak od 20. svi tu sem ibake. mislim da će igrati svi samo je pitanje za marka a mislim da će i on igrati. bilo bi super gledati još jednom poslednji put njih i argentince na oi.
Kanzas siti zez Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 španci su objavili spisak od 20. svi tu sem ibake. mislim da će igrati svi samo je pitanje za marka a mislim da će i on igrati. bilo bi super gledati još jednom poslednji put njih i argentince na oi. +1 Bas navijam da Mark Gasol zaigra, ali ne ocekujem da ce se oporaviti. Braca Gasol u tandemu ne zaostaju za bilo kojom USA kombinacijom pod kosem. S druge strane, bice lepo videti Manua, Skolu i Nocionija zbog neke nostalgije, ali je sastav Argentine toliko jadan da ne ocekujem nista od njih.
theanswer Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 +1 Bas navijam da Mark Gasol zaigra, ali ne ocekujem da ce se oporaviti. Braca Gasol u tandemu ne zaostaju za bilo kojom USA kombinacijom pod kosem. S druge strane, bice lepo videti Manua, Skolu i Nocionija zbog neke nostalgije, ali je sastav Argentine toliko jadan da ne ocekujem nista od njih. nadam se da će bar na početku moći pristojan over da se uhvati na argentince
Recommended Posts