Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Basket news

Featured Replies

Bojan Bogdanovic se penzionisao

Maticni klub Cibona ga ispratila na FB

image.png

covid19

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Views 195.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• 2 weeks later...

GwNPoO5XEAEJBhc?format=jpg&name=small

Moglo i na selebriti drul

• 5 weeks later...

Marco Belinelli objavio da zavrsava karijeru.

Gledam Miška u 6.75, potvrdio je da grupa investitora, uključujuči i LeBrona, planira stvaranje i razvijanje nove međunarodne lige. Ne znam da li je ovo već bilo u vestima, vidim da je podkast danas izašao.

Edited by napadaj

• 3 weeks later...

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/do-skora-u-lejkersima-a-sada-pred-potpisom-za-prosecni-litvanski-klub/522782

ne kapiram ovaj potencijalni transfer cam reddisha u izmišljeni litvanski klub čije ime moram da pejstujem: Šjauljaj.

već sam pitao vajber dal se lik leči od heroina nekim ekstremnim metodama ili šta se dešava; vajber kolega kaže da je tako i saben lee dominirao u nekoj vukojebini pa potpisao za oly.

meni to nije isto, posto je saben lee kamenjar, za koga ne znaš kako će fercerati u evropi, cam reddish po fizikalijama i skillu ima sve što je potrebno da bude veoma dobar euro-igrač a ne verujem da će mu šjauljaj pomoći da se adaptira na drugačiji život od usa, osim ako to nije neka zatvorska kazna. ne znam ne znam,

Edited by uini

Ima će i NBA i EL klauzulu.

35 minutes ago, *edited by mod said:

Ima će i NBA i EL klauzulu.

i to su mi rekli ali i dalje ne kapiram zasto ne bi krenuo u nekom ozbiljnijem klubu i takmicenju, taman da taj klub ne igra evroligu. bas sumanuto.

2 minutes ago, uini said:

i to su mi rekli ali i dalje ne kapiram zasto ne bi krenuo u nekom ozbiljnijem klubu i takmicenju, taman da taj klub ne igra evroligu. bas sumanuto.

EL timovi će ga Risk free držati na oku na terenu i van njega. A ni EK timovima više nije milo da im posle 3-4 dobre utakmice ode zvezda tima i poremeti sve.

Just now, *edited by mod said:

EL timovi će ga Risk free držati na oku na terenu i van njega. A ni EK timovima više nije milo da im posle 3-4 dobre utakmice ode zvezda tima i poremeti sve.

pa nije vise neobicno da se potpisuju neki kratkorocni ugovori sa nastavkom IF -> THAN

ono, tri metra dana na placenoj probi, ako razresis dileme koje postoje, produzis ga, umesto da se mlatis sa 10ak zainteresovanih timova koji dizu cenu

pri cemu ne kapiram sta ce u tom shauljaju da pokaze, gde bih verovatno i ja sa 27 godina pokazao nesto

lik se drogira, nemam drugo objasnjenej

• 1 month later...

Eurohoops prenosi da Shabazz Napier zavrsava igracku karijeru i pocinje sa trenerskom karijerom u "carobnjacima" iz Vasingtona.

jel zna neko gde je blokche nastavilo karijeru?

nema ga vise u fmp, nije ni u dinamiku, njihovoj novoj filijali

bloka odavno nema na forumu da ga pitam

Hmmm ko li je U.N. košarkaški sudija koji sudi u Evroligi? think

Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

Edited by copkillah

Lik koji je prekinuo prijateljsku na sajmu zbog skandiranja Čović Vesni D

Eurohoops prenosi da je Evroligaski i ABA sudija Uros Nikolic uhapsen i da je policija u njegovom stanu pronasla 250 hiljada eura.