Molder Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 seyfried?Da....nego na sta lici renee zellwegerI ja to pomislio dok sam gledao..... pa kako je moguće da je TOLIKO propala? Ona Ketrin Zita Rita Kita izgleda kao da joj je ćera...... a isto su godište!
Turnbull Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) KRALJICA!!http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WJmhsJ5T5L0 I deda bi, sine Edited February 25, 2013 by Syme
Hippie Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 KRALJICA!!http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WJmhsJ5T5L0 :D
Turnbull Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Dobra je i Dženifer Garner kad se kezi iz daljine :)A J-Law stvarno pleni spontanošću.
Valk Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Samo da se pridružim obožavaocima JL, osvojila me je potpuno
kim_philby Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ma jeste, naravno, ali preživi ne zahvaljujući imperiji, nego zahvaljujući obećanju pobune protiv imperije. Meni je to daleko od bilo kakvog imperijalnog trijunfalizma. Upravo suprotno - naši filmovi su bolji od nas samih.pa zapravo osim sto te filmovi uce da je spijunski posao avantura u egzoticnoj zemlji.inace, kao sto dva vojnika gledaju izmastani storyboard tako i mi gledamo storyboard o pocetku iranske revolucije na pocetku filma. jedan laze govoreci istinu a drugi govori istinu kroz laz. medjutim poruka je u oba slucaja ista: istina pripada onome ko je u stanju da isprica pricu. samim tim iranski odgovor ne cudi. oni zele da ponude konkurentni narativ argu. bas kao sto su alzirske vlasti ucinile angazujuci pontekarva da snimi film o alzirskoj revoluciji.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Ravanelli Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 (edited) ju kako smara ova dženifer. baš je slatka i luda. svi je volimo! Edited February 26, 2013 by Ravanelli
kobni zelaya Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 kako god: jadnici jebu kevu i jednom i drugom. zan valzan, working class hero.Nisam još gledao jadnike, a izgleda ću morati. Imam veliku skepsu prema mjuziklu "Jadnici", oduvek. Igoovi Jadnici su mi bila jedna od važnijih knjiga u ranom pubertetu, i prosto me zbunjuje ideja da se od tako nečeg pravi mjuzikl, koji još ispade jedan od najuspešnijih u istoriji Brodveja. Working class hero u totalno kičastom buržoaznom žanru kakav je mjuzikl. Teško mi je u to da verujem.
mlatko Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ju kako smara ova dženifer. baš je slatka i luda. svi je volimo! prva rečenica +1, druga kako-tako. treća: vidi prvuima nas dosta kojima ide i na živce, meni izgleda kao da je na kokainu... a možda se takva jadna i rodila
fonTelefon Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Nisam još gledao jadnike, a izgleda ću morati. Imam veliku skepsu prema mjuziklu "Jadnici", oduvek. Igoovi Jadnici su mi bila jedna od važnijih knjiga u ranom pubertetu, i prosto me zbunjuje ideja da se od tako nečeg pravi mjuzikl, koji još ispade jedan od najuspešnijih u istoriji Brodveja. Working class hero u totalno kičastom buržoaznom žanru kakav je mjuzikl. Teško mi je u to da verujem.Nemoj ni sad popustati kad nisi popustio pred izvedbom istih vec nekoliko godina u Madlenijanumu ili mjuziklu Alan Ford.
fonTelefon Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 prva rečenica +1, druga kako-tako. treća: vidi prvuima nas dosta kojima ide i na živce, meni izgleda kao da je na kokainu... a možda se takva jadna i rodila meni nikakva riba ali kazu ljudi i zene da dobro glumi. ce pogledamo.
3opge Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 prva rečenica +1, druga kako-tako. treća: vidi prvuima nas dosta kojima ide i na živce, meni izgleda kao da je na kokainu... a možda se takva jadna i rodila такав таленат као што је њен не иде уз персоналити који се свиђа свакој баби.мала је Богиња.
fonTelefon Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 такав таленат као што је њен не иде уз персоналити који се свиђа свакој баби.мала је Богиња.nikad se nismo slagali oko zena ko zna zasto je to dobro.
Ravanelli Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 deluje mi da se previše krevelji i luduje, kad je to bilo dobro?
Recommended Posts