ToniAdams Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Mislim, meni je salo naš daleko najdraži sportista svih vremena što ga čini vrv jednim od najdražih sportista uopšte što ga čini jednim od vrv najdražih ljudi koje lično ne poznajem uopšte, ali ne razumem na čemu temeljite tvrdnju da i on nije, poput bukvalno svih ostalih dosad poklekao. Link to comment
Filozof manijak Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Errrr...na osnovu minulog rada kao selektor, možda? Link to comment
copkillah Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Mislim, meni je salo naš daleko najdraži sportista svih vremena što ga čini vrv jednim od najdražih sportista uopšte što ga čini jednim od vrv najdražih ljudi koje lično ne poznajem uopšte, ali ne razumem na čemu temeljite tvrdnju da i on nije, poput bukvalno svih ostalih dosad poklekao.A ako ga već toliko ceniš, na osnovu čega misliš da je poklekao? Link to comment
pbg12345 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 4 minutes ago, Filozof manijak said: Banalizujem kao odgovor na tvoj post Ja se ne pravim lud, stvarno mislim da Đorđević nije podlegao prijateljskim sugestijama (ako ih je bilo, to ne znamo) da izbaci Kalinića iz tima zbog njegovih političkih stavova. I verujem da bi Đorđević pre dao ostavku nego da postane poslušnik AV-a i da mu takve kreature kroje tim. Meni je to plauzabilnije nego ova tvoja tvrdnja. A čemu postavljanje ove budaletine u KSS? Prosto, promovisanje predsednika preko sportskog uspeha košarkaša, ni prvi ni poslednji put, niti savez u kojem se to dešava. pa o tome se jebote (izmedju ostalog) radi sto od saleta ocekujemo da "odbrani svetinju" i svojim autoritetom odjebe takve pokusaje Link to comment
Jimmy Kowalski Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) 3 minutes ago, ToniAdams said: Mislim, meni je salo naš daleko najdraži sportista svih vremena što ga čini vrv jednim od najdražih sportista uopšte što ga čini jednim od vrv najdražih ljudi koje lično ne poznajem uopšte, ali ne razumem na čemu temeljite tvrdnju da i on nije, poput bukvalno svih ostalih dosad poklekao. Na tome sto nema nikakvih dokaza za to. Dosad smo samo citali sta su uverenja ljudi. Sta ko veruje nije relevantno.. Edited July 4, 2019 by Jimmy Kowalski Link to comment
ToniAdams Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Na osnovu toga što je izbacio daleko najboljeg igrača kog imamo na toj poziciji a posle saopštio ono nemušto saopštenje Link to comment
Filozof manijak Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 minute ago, pbg12345 said: pa o tome se jebote (izmedju ostalog) radi sto od saleta ocekujemo da "odbrani svetinju" i svojim autoritetom odjebe takve pokusaje Čekaj, jel tvrdiš da je Đorđević trebalo da spreči njeno postavljanje u Upravni odbor? Link to comment
maheem Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Goranze gde si? Salo podnosi ostavku posle uspesnog prvenstva i sve ce da nam objasni Link to comment
pbg12345 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 minutes ago, ToniAdams said: Mislim, meni je salo naš daleko najdraži sportista svih vremena što ga čini vrv jednim od najdražih sportista uopšte što ga čini jednim od vrv najdražih ljudi koje lično ne poznajem uopšte, ali ne razumem na čemu temeljite tvrdnju da i on nije, poput bukvalno svih ostalih dosad poklekao. a super je sto se uopste ovo mora naglasavati a mora, jer je tu vazda prisutno "proveravanje pravovernosti" istraga izdajnika i slicno srbin, odnosno gradjanin srbije, koji voli kosarku, a ne smatra da je sale djordjevic hodajuca legenda je naprosto budala ko na taj nivo uspe uvuci klubastvo je govno ranga av Link to comment
Jimmy Kowalski Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 3 minutes ago, ToniAdams said: Na osnovu toga što je izbacio daleko najboljeg igrača kog imamo na toj poziciji a posle saopštio ono nemušto saopštenje Da jebote, nikada se nije desilo da neko bude odstranjen iz tima zbog ponasanja, a trener odbio da iznese prljav ves u javnost. Srami se Djordjevicu.. Link to comment
copkillah Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 5 minutes ago, ToniAdams said: Na osnovu toga što je izbacio daleko najboljeg igrača kog imamo na toj poziciji a posle saopštio ono nemušto saopštenje Ali da li najbolji igrači na papiru uvek čine i najbolji tim? Link to comment
pbg12345 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 minutes ago, Filozof manijak said: Čekaj, jel tvrdiš da je Đorđević trebalo da spreči njeno postavljanje u Upravni odbor? jebote 9 minutes ago, Filozof manijak said: A čemu postavljanje ove budaletine u KSS? Prosto, promovisanje predsednika preko sportskog uspeha košarkaša, ni prvi ni poslednji put, niti savez u kojem se to dešava. smatram da niposto ne sme da dozvoli ovo iz drugog kvota nije sasa djordjevic neki od onih "rukometnih legendi" sto iznova probiajju dno, pijani vasilijevic, karakterni savo volina milosevic, dakec djubre kovacevic, krstaja ili ne daj boze kokeza i slicni Link to comment
ToniAdams Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) @kovalski Kumče ti reklo ili imaš neki manje pouzdan info? Edited July 4, 2019 by ToniAdams Link to comment
Ivo Petović Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Na tome sto nema nikakvih dokaza za to. Dosad smo samo citali sta su uverenja ljudi. Sta ko veruje nije relevantno.. Pa ne znam kakve dokaze očekuješ - transkripte razgovora? Naravno da su u pitanju uverenja - svako tumači i veruje na osnovu raspoloživih informacija i svog aparata za zaključivanje, začinjenim osetljivošću na bullshit (ja priznajem da sam osetljiv i da mi jako malo treba da pređem u full "autošovinistički" mod). Link to comment
Filozof manijak Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) 3 minutes ago, pbg12345 said: jebote smatram da niposto ne sme da dozvoli ovo iz drugog kvota nije sasa djordjevic neki od onih "rukometnih legendi" sto iznova probiajju dno, pijani vasilijevic, karakterni savo volina milosevic, dakec djubre kovacevic, krstaja ili ne daj boze kokeza i slicni Čekaj još jednom, ti sad tvrdiš da selektor treba i mora da utiče na odluke Upravnog odbora o sastavu samog odbora? ili da na 2 meseca pred prvenstvo da ostavku jer je kreatura postavljena u isti? edit2: zar ne misliš da je to malo ovestrečovanje uloge selektora? Edited July 4, 2019 by Filozof manijak Link to comment
Recommended Posts