goofs Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Meni je ovo kul, super je i kadar kako su ih uslikali da se iza vidi ona Sinalco grozota pa da budes svestan kuda to moze da ide. Slazem se da je malo ko trening dres i zbog toga bih ubacio poneki sitan detalj, ali fino je i ovako.
pbg12345 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 dobra je boja mislim pored toga sto je odlicno jer je plava, dobro je sto je ova plava, a ne npr svetla kao ovo iza los je kvalitet fotke, moguce da dres bolje izgleda uzivo i da se neki detalji ne vide ovde npr nazire se linija tamo gde bi trebao pocinjati rukav i oko vrata, mozda ima jos tih detalja a slinavko dres jeste ogavan, ali jbg, tuzno doba, pa takvi i dresovi
Jimmy Kowalski Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 10 hours ago, ducca said: Slažem se, ali šta znam, deluje mi da je nulti trud uložen u dizajn, bilo je prostora da ostane jednostavan al da ne deluje kao da je radjen u editu za PES 5. +1000 Peak-ovi dresovi su svake godine sve gori i gori. Poslednji koji su valjali bili su jos i Krletovo vreme
Apollo Creed Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 13 hours ago, ducca said: Vidi se da su utrošeni sati rada na dizajnu...
FPLS Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Quote Na širem spisku selektora Đorđevića su: PLEJMEJKERI: Miloš Teodosić (bez kluba), Stefan Jović (Bajern), Vasilije Micić (Efes), Ilija Đoković (Borac), Stefan Pot (FMP) BEKOVI: Nemanja Nedović (Armani), Bogdan Bogdanović (Sakramento), Dragan Milosavljević (Unikaha), Marko Gudurić (Fenerbahče), Branko Lazić (Crvena zvezda), Aleksa Avramović (Vareze), Dejan Todorović (Mursija), Vanja Marinković (Partizan), Ognjen Jaramaz (Partizan) KRILA: Vladimir Lučić (Bajern), Marko Simonović (Zenit), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Nikola Kalinić (Fenerbahče), Nemanja Dangubić (Bajern), Rade Zagorac (Partizan) KRILNI CENTRI: Nemanja Bjelica (Sakramento), Milan Mačvan (Bajern), Stefan Birčević (Bon), Stevan Jelovac (Gacijantep), Nikola Mišković (Mega), Boriša Simanić (Crvena zvezda), Dragan Apić (Lokomotiva Kubanj) CENTRI: Nikola Jokić (Denver), Miroslav Raduljica (Đijangsu Dragons), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Boban Marjanović (Filadelfija), Ognjen Kuzmić (Real Madrid), Dejan Kravić (Virtus Bolonja), Nikola Jovanović (Trento)
pacey defender Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Teodosić bez kluba. Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu. Kuzmić i Mačvan ivalidi. Dokle će repstacija da služi kao rehabilitacioni polifon?? Neko za ovaj spisak mora da odgovara!
pbg12345 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ilija Đoković (Borac) Aleksa Avramović (Vareze) Dragan Apić (Lokomotiva Kubanj) 34 igraca!!! fali josilo da bi bilo idealno
Micko8 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Nadam se da ce neko od tih mladjih izboriti mesto Avramovic,Djokovivc,Pot itd.
goofs Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Zasto jbt? Sva trojica su beskorisni i niskog igrackog plafona, na spisku su samo jer su dolazili kada niko drugi nije hteo/mogao.
Micko8 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Pa kad se bojimo da ubacimo nekog juniora direktno, onda barem nekog omladinaca, eto Miskovica , ionako kuburimo sa cetvorkama.
Joe D Posted June 7, 2019 Author Posted June 7, 2019 Kakvi crni omladinci, oni imaju godina koliko i Micic.
Micko8 Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Pa bili bi u toj univerzitetskoj . Setimo se koliko nam je ta selekcija dala seniorskih reprezentativaca.
levi Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 On 4.6.2019. at 19:48, Micko8 said: Ne znam kako neko moze da pozeli Simanica u reprezentaciji, sav je nekako kljakav. 9 minutes ago, Micko8 said: Pa kad se bojimo da ubacimo nekog juniora direktno, onda barem nekog omladinaca, eto Miskovica , ionako kuburimo sa cetvorkama. koliko vas deli ovaj nalog?
Recommended Posts