Ros Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 meni je taj poraz kingsa bio isto bolan kao poraz pistonsa od lakersa 88-e, kad je thomas skakucuci na jednoj nozi dao 43 poena, ali nije bilo dovoljno
Heaviside Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 (edited) Ma ni ne mora da se uopste ulazi u specificnosti Stojakoviceve karijere (upao u SK sa Divcem, imali sanse za titulu, nastupao na samo 3 takmicenja za repku, 2001 totalna dominacija, 2002 Bodiroga i Gurovic prelomili a ne on, jednom je on bio prva zvezda i bili smo 7. itd.), dovoljno je to sto je on jedini nas igrac na pomen cijeg imena je NBA nedvosmisleno prva asocijacija. Valjda bi moralo da ih bude makar dvocifreni procenat takvih da bi imalo smisla izvaliciti neke opste zakljucke. Edited January 7, 2019 by Heaviside
goofs Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Evo jos jedan testic - na sta prvo pomislite kada se pomene Marko Jaric?
radisa Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: na jebanje Na Mladju i Daška i Acu Lukasa... :(
radisa Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 6 minutes ago, goofs said: Evo jos jedan testic - na sta prvo pomislite kada se pomene Marko Jaric? A Radmanovića? Ja na Karija i izbacivanje iz repke...
Joe D Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 sto serdjo, sta sam propustio? ja bih rekao snowboard za radmana
Кристофер Лумумбо Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 zato sto sam skoro cuo da je sergej bio sa njim i da ga je on smarao da idu na skijanje. mislim da je sergej bio i na grassy knoll kad je kenedi ubijen.
Joe D Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=9YJKwLXOyLU
radisa Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: nastavljamo asocijacije. tomasevic Jbg, njega pamtim samo po katastrofalnim bacanjima bez obzira na dres i priči drugara koji je par puta igrao trening utakmice protiv njega i čuvao ga, da bacanja, kad nema pritiska šutitao kao Mark Price...
goofs Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Ja sam to video svojim ocima, bacanja u Pinkiju cepao zatvorenih ociju maltene. Moj trener u mladjim kategorijama Partizana je pricao da je radio sa njim, da je lik govorio da ga drma jeziva trema i strah kad god stane na liniju bacanja i pomisao da ce mu se "ljudi smejati". Jbg, ima nekog smisla. Za Radmana, bord, banana, ona jeziva frizura sa dred-kikicama i cinjenica da je mozda najbolji nas kucac ikada.
Recommended Posts