Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted (edited)

Ljudi, kad vas očigledni trol iznervira... Nije do njega, do vas je

upao assignment između, a i ja ispao na sljedeću stranu, tako da je ovo sad stvarno besmisleno...

Edited by Pantelija jr
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
6 minutes ago, Miralem said:

ok, stagod, samo idi odavde.

giphy.gif

Posted
7 hours ago, Calavera said:

niko nije rekao da je los trener, nego da je tezak za saradnju

ko je to rekao i odakle mu ta informacija?

bayern ima fenomenalnu sezonu, na kraju nisu imali srece zbog povrede macvana koji im je veoma bitan igrac. 

7 hours ago, 1n54jd3r said:

Tesko da los trener moze onakve rezultate da ostvari sa reprezentacijom...ne kazem da je dobar, ne znam, ali sigurno nije los

sto da ne kazes?! odlican je trener, to je najbolje moze da se vidi po tome kako je doterao odbranu kada je preuzeo reprezdentaciju. 

Posted

pa tesko mi je da tvrdim da je dobar kada u klubovima ne moze da sastavi vise od sezone...

Posted
19 hours ago, booyaka said:

U sezoni u kojoj je sve podređeno plasmanu u EL sledeće sezone, obezbeđen peti najveći budžet u Evropi od 18 miliona € (ne u Eurocupu ili BBL, u Evropi), ovo deluje kao sasvim logičan potez uprave. Jednostavno, nisu smeli više da rizikuju.

Dok sa druge strane promena trenera u ovom momentu sezone tj pred sam kraj iste nije rizik. :(

Posted

Dok sa druge strane promena trenera u ovom momentu sezone tj pred sam kraj iste nije rizik. :(
Očigledno manji nego da ostave Đorđevića na klupi.
Posted

očigledno nije manji, i veliko je pitanje hoće li im se isplatiti

Posted

Propuštena je prilika da se preko Eurocupa domognu EL, usledio je ubedljiv poraz od Albe na domaćem terenu, a ako Brose bude osmi igraju četvrtfinale sa njima... Dovoljno signala za uzbunu.

Posted

...i dovođenje novog trenera pred sve to je po tebi manji rizik?

Ne bih rekao...To je veći rizik, a da li će se isplatiti - ke vidime...

Posted

Da podsetim da je Bajern i u prošlu sezonu ušao sa istim ciljem i na kraju je Brose postao prvak i obezbedio EL.

Dakle, nije baš da nisu imali strpljenja sa njim.

Posted

Djordjevic je sjajan trener, sta bulaznite jbt

A Radonjic je precenio sebe. Imao je neki plan da ne preuzima ni jedan osrednji tim pre sezone, vec da u toku sezone zameni nekog trenera evroligaskog tima kome ne ide. Ali do sada nije dobio nikakav poziv od evroligasa. Pogresio je u koracima jbg

Posted

1 zakintos zna šta je Ra imao u nekom planu...:Jova:

Posted

Bolje i da je ostao u Zlezdi i da je slusao Cokijeve zamisli, nego sto je hteo da poraste preko noci :-(

Posted
Djordjevic je sjajan trener, sta bulaznite jbt
A Radonjic je precenio sebe. Imao je neki plan da ne preuzima ni jedan osrednji tim pre sezone, vec da u toku sezone zameni nekog trenera evroligaskog tima kome ne ide. Ali do sada nije dobio nikakav poziv od evroligasa. Pogresio je u koracima jbg
A odakle ti najmanja ideja koji je Radonji bio plan?

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk