July 29, 2025Jul 29 Sad kad Top i Tristan ošure pripreme i dobijemo još turbo pogon na koji niko nije ni računao.
July 29, 2025Jul 29 Just now, Hele said:Sad kad Top i Tristan ošure pripreme i dobijemo još turbo pogon na koji niko nije ni računao.t&t u fazonu, kari, reci debelom lowenbrau da pravi blokove i da rola u stranu, zakrcuje nam put ka kosu
July 29, 2025Jul 29 13 minutes ago, uini said:ne vidim preku potrebu za elderly citizenom ovdeBio je na svim prvenstvima pod Pešićem, ja sam mislio da je povređen, ako nije, tipujem pre da će da ide nego da neće.
July 29, 2025Jul 29 1 minute ago, kralj said:Bio je na svim prvenstvima pod Pešićem, ja sam mislio da je povređen, ako nije, tipujem pre da će da ide nego da neće.nije bio zato sto je nezamenjljiv, vec zato sto smo imali problema sa boljim igracima na poziciji.izgleda da se oporavio ali ne verujem da je sad u nekoj full-on formi.nedostajao bi njegov mozak ali kod ostalih aspekata igre bi smajli trebalo da je u prednosti kao backup pf. plus je tu i petrusev, koji u paru sa jokicem realno igra centra ali opet uzima neke minute
July 29, 2025Jul 29 3 minutes ago, uini said:nije bio zato sto je nezamenjljiv, vec zato sto smo imali problema sa boljim igracima na poziciji.izgleda da se oporavio ali ne verujem da je sad u nekoj full-on formi.nedostajao bi njegov mozak ali kod ostalih aspekata igre bi smajli trebalo da je u prednosti kao backup pf. plus je tu i petrusev, koji u paru sa jokicem realno igra centra ali opet uzima neke minuteHele te je fino načeo Topićem i Jovićem, ja ću da te dokrajčim Davidovcem. Zezam se, preteruješ debelo insistiranjem na dubini rostera na reprezentativnim turnirima, čak i da zanemarimo versatility naših glavnih igrača koji i po poziciji i po igračkim navikama i skilovima pokrivaju i zatrpavaju sve segmente igre. Igraćemo na turniru 3-4 kompetativne utakmice, kraj klupe se bira mnogo više vodeći računa o timskoj hemiji nego o specijalu šta ćemo kad nas Čehoslovačka iznenadi sa niskom petorkom.
July 29, 2025Jul 29 Popular Post 9 minutes ago, kralj said:šta ćemo kad nas Čehoslovačka iznenadi sa niskom petorkom.Ako se pojave, iznenadiće sve nevezano za petorku...
July 29, 2025Jul 29 19 minutes ago, kralj said:kraj klupe se bira mnogo više vodeći računa o timskoj hemiji nego o specijalu šta ćemo kad nas Čehoslovačka iznenadi sa niskom petorkom.ne slazem se, obrazlozio sam juce i zasto; danas ti je potreban svaki igrac u sastavu, sto zbog dinamike igre, sto zbog kratkih priprema pa shodno tome losije fizicke spreme.a to se nekom cehoslovackom nije lose pitanje, jer je pre tri godine u tekmi na ispadanje protiv italije, bio jedan od kljucnih problema sto nismo uspeli da odbranimo 5-out logiku napada, nego smo ih hranili samopouzdanjem do njihove konacne pobede.te takticke minijature i planovi a/b/c su cesto presudni u turnirskoj logici, gde te kasnjenje da se snadjes na nesto postavljeno, deli od daljeg prolaza, iako si bolja ekipa.
July 29, 2025Jul 29 Ne sećam se sad svih detalja, ja tu utakmicu pamtim da smo izgubili zbog očajnog stinta Milutinova. Posle bog nije mogao da ih zaustavi, a ne neko sa kraja naše klupe.
July 29, 2025Jul 29 Evo sad gledam statse, možda posle uz šljaku pustim i celu tekmu. Po statistici sa Jokićem smo sasvim pristojno, a protivno logici branili taj 5 out. Čovek je imao +11. Šta je po tebi rešenje, evo on nam je najklimavi defanzivac u odnosu na takvu napadačku formaciju, da ga vadi na vreme da bi se prilagodio?Ispostavilo se da nije trebalo ni da ga vadi, dobili bismo rutinski.
July 29, 2025Jul 29 jao ta prica kako je jokic trebalo da igra zauvek. ne mogu sad da evociram teske uspomene, coach shimpu je vec ismevao moju primedbu oko neigranja visokog pika kao protivotrova, dok nismo krenuli da gubimo 15-20
July 29, 2025Jul 29 Ja bih napravio petorku jovic-guduric-dobric-davidovac-mitrovic i rekao im pred svaku utakmicu: Momci, igramo protiv Partizana.Docek na mestu sadasnjeg cacilenda bi bio zagarantovan
July 29, 2025Jul 29 1 minute ago, shimpu said:Momci, igramo protiv Partizana.jel vanja tada igra za nas ili za partizan
July 29, 2025Jul 29 @kralj , inace, najgore je tu defanzivno prodao vasa; samo je falilo da dobacuje spizuu dont reach young blood, dok ovaj mecje 17u redom Edited July 29, 2025Jul 29 by uini
July 29, 2025Jul 29 Tačno, i to se sećam, Vasa je u 4/4 bio pakao. Ovo za Milutinova je bilo kad su okrenuli. Tu je momentum otišao naglavačke.
July 29, 2025Jul 29 Srbija su sve ove ribe, opšte veselje zbog sastava, svi se odazvali.PPP je ovaj lik, ne može biti spokojan dok ne sazna ko će biti 12. igrač🤣https://www.instagram.com/reel/DKkEOhYt8TK/?utm_source=ig_web_copy_link